Speciaal voor de lezers van het AD

Speciaal voor de lezers van het AD Speciaal voor de lezers van het AD

Grand Maestro Italiano is de Koning onder de Koffie. Alleen de allerbeste bonen uit Costa Rica, Mexico, Colombia en Brazilië zijn zeer zorgvuldig geselecteerd voor deze prachtige melange. Vervolgens wordt de koffie op een authentieke Italiaanse wijze gebrand. Het resultaat is een intense en tevens uiterst verfijnde koffie. Een waar genot voor uw smaakpapillen, waar u geen genoeg van zult krijgen. Let op! Als u eenmaal Grand Maestro Italiano heeft geproefd, dan wilt u nooit meer andere koffie. Extra leuk: U ontvangt er tijdelijk twee exclusieve design koffiemokken bij t.w.v. 21,50.

Kent u onze 100% proefgarantie al? Zo kunt u gemakkelijk en zonder risico eens een nieuwe koffie uitproberen.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wat maakt de koffie van Grand Maestro Italiano zo speciaal?

Met de koffie van Grand Maestro Italiano heb je goud in handen. Zwart goud. Het is koffie die je niet gedachteloos achterover slaat. Je proeft de zorg en aandacht voor hun product. Je proeft de kwaliteit van deze koffiebrander. Ervaar je favoriete koffiemoment met Grand Maestro Italiano.

Selecteren van koffiebonen

De koffiebranders van Grand Maestro Italiano gaan zorgvuldig te werk. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alleen de allermooiste Arabica’s en meest verfijnde Robusta’s uit Midden- en Zuid-Amerika en Azië zijn goed genoeg voor de melanges van dit gerenommeerde merk. Arabicabonen hebben een milde en aromatische smaak en zijn dus essentieel voor het eindproduct. Robusta koffiebonen bevatten meer cafeïne en geven dus de nodige extra energie aan koffie. Goed melangeren is een kunst, een kunst die Grand Maestro Italiano als geen ander verstaat.

Branden van koffiebonen

Een ander essentieel stadium in het proces van boon tot kop is de branding. Tijdens het branden krijgen de groene bonen hun herkenbare bruine koffiekleur en -geur. De koffiebranders van Grand Maestro Italiano weten maar al te goed dat dit een cruciale stap is in het productieproces. Hiermee valt of staat de smaak. Een authentieke Italiaanse branding zorgt voor de klassieke smaak van Italiaanse espresso. Een smaak die nooit gaat vervelen. Iets meer kracht en pit ontstaat bij een langere branding. Het succes van Grand Maestro Italiano is het bewijs van hun vakmanschap.

Proeven voor perfectie

Natuurlijk moet een eindproduct uitgebreid getest worden. Grand Maestro Italiano is pas tevreden als de meest kritische barista een glimlach op zijn gezicht krijgt. Instemmend gemompel: “Zo moet koffie smaken.” Een team van proevers die voldaan hun akkoord geven aan een succesvolle melange. Uiteraard hoort Grand Maestro Italiano ook graag wat de ervaring is van enthousiaste thuisbarista’s. Het team van Koffievoordeel onderwerpt de koffie van Grand Maestro Italiano regelmatig aan een kritisch onderzoek en komt tot de conclusie: koffie op zijn best!

Producten van Grand Maestro Italiano

Naast bonen en gemalen koffie heeft Grand Maestro Italiano ook koffiepads voor Senseo® in het assortiment. Deze pads laten zien dat goede koffiepads niet duur hoeven te zijn. Daarnaast heeft deze koffiebrander ook een mooi assortiment aan capsules voor Nespresso®-apparaten. Zoek je de smaak van de Original en Celeste koffiebonen? Probeer dan deze smaken in capsule-vorm. De andere cups van Grand Maestro Italiano hebben een andere kenmerkende koffiesmaak. Een smaak voor elk moment van de dag!