Alternatieven voor Nespresso® cups

Wist je dat goede koffiecups voor Nespresso® niet duur hoeven te zijn? Neem maar eens een kijkje in onze webshop en overtuig jezelf. Op Koffievoordeel.nl kun je namelijk heel voordelig kwaliteitskoffie kopen voor je Nespresso® apparaat. Probeer de koffie van onze exclusieve A-merken maar eens, zoals Celeste d’Oro en Grand Maestro Italiano. Deze 100% Arabica koffies worden door steeds meer koffieliefhebbers gedronken en gewaardeerd. Alleen maar enthousiaste reacties! Ook wijzelf zijn erg enthousiast over deze koffiecups. We zijn ervan overtuigd dat ook jij blij zult worden van deze koffies.

Natuurlijk hebben we nog veel meer topmerken in ons assortiment. Bestel hier de beste alternatieven voor cups van Nespresso®! Valt de smaak toch tegen? Maak dan gebruik van onze 100% proefgarantie.

Je bent gewoon veel goedkoper uit op Koffievoordeel.nl. Bespaar tot wel 45% per capsule. Bovendien betaal je bij ons geen verzendkosten!
13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

Kies je favoriete smaak:

Celeste d'Oro capsules voor Nespresso®

Probeer in plaats van Nespressocapsules eens de koffiecups van Celeste d’Oro voor Nespresso. Je zult meteen de kracht en smaaksensatie van dit koffiemerk ervaren. De Italiaanse naam Celeste d’Oro betekent “hemels goud”. Die naam komt niet uit de lucht vallen. Als je een slok neemt van deze koffie, waan je je even in Italië, voel je de Italiaanse zon op je huid en ervaar je de rust van de natuur. Dat is toch een perfecte manier om de dag te beginnen? Hemels goud. Celeste d’Oro is koffie met pit, karakter en intensiteit. Hieronder staat een korte beschrijving van alle smaken van dit mooie koffiemerk. Neem gerust een kijkje.

Grand Maestro Italiano cups voor Nespresso®

Geniet van een heerlijke Café Grand Cru Classé van het topmerk Grand Maestro Italiano en haal nog meer koffiebeleving uit je Nespresso® machine. Deze koffie werd tot voor kort alleen maar geschonken in horecagelegenheden en dan voornamelijk in toprestaurants en sterren hotels. Maar nu is dit koffiemerk algemeen beschikbaar. We zijn trots dat wij dit merk op onze site hebben zodat nog meer mensen kunnen genieten van deze kwaliteitskoffie. 

Voor deze koffie zijn alleen de allerbeste koffiebonen uit Midden- en Zuid-Amerika geselecteerd. Na dit zorgvuldige melangeren worden de bonen op authentiek Italiaanse wijze gebrand. Een prachtige samenspel van van melangeren, branden en bereiden. Het resultaat? Een traditioneel Italiaanse koffiesmaak, maar dan net een tikkeltje anders. Nog intenser en verfijnder. Deze koffie moet je gewoon zelf meemaken. Maak van elk koffiemoment iets moois. Geniet van de koffie van dit prachtige koffiemerk!