Astrid & Thèrése exclusieve koffiebonen

Nu tijdelijk verkrijgbaar: exclusieve melange van Astrid & Thérèse

Zondag 21 mei was de officiële lancering van de Personal Blend van Astrid & Thérèse een feit: ambachtelijke koffie, elke week weer vers gebrand voor de consument. Een smaakbeleving die je niet mag missen. We zijn dan ook heel trots dat wij deze exclusieve koffiebonen van Astrid&Thérèse op onze site mogen aanbieden.

 

Persoonlijk en ambachtelijk

Astrid Joosten (televisiepresentator en vinoloog) en Thérèse Boer (restaurant de Librije***) hebben sinds 5 jaar een label waaronder ze wijn op de markt brengen. Maar hun liefde voor smaak en smaakbeleving heeft zich verder uitgebreid. Ze vroegen zich af: 'Waar vind je koffie die volledig voldoet aan onze veeleisende smaakverwachtingen?' Deze vraag heeft geleid tot iets heel moois: De Personal Blend, koffiebonen van Astrid & Thérèse.

Astrid & Thérèse hebben gekozen voor een kleine specialty koffiebrander om hun koffie te produceren. Vanwaar deze keuze? Thérèse is door haar werk in de Librije gewend persoonlijk in contact te staan met mensen die hun vak verstaan en aan hoge kwaliteitseisen moeten voldoen. Ze onderhouden bijvoorbeeld persoonlijk contact met wijnboeren van wie ze wijn afnemen. In hun zoektocht naar de perfecte koffie wilden ze dezelfde aanpak. Daarom gingen ze op zoek naar een kleine en ambachtelijke koffiebrander met wie ze net zolang konden sparren, blenden en proeven totdat de perfecte smaakbeleving een feit was.

Natuurlijk heeft kwaliteit de hoogste prioriteit voor Astrid&Thérèse. Ze hebben dan ook bonen geselecteerd uit landen met een rijke koffiegeschiedenis: krachtige bonen uit Uganda, fruitige bonen uit Ethiopië en kruidige bonen uit Nicaragua. Maar daarnaast produceert hun koffiebrander elke week opnieuw een lichting koffie, zodat de bonen altijd vers gebrand zijn voor de consument. En natuurlijk gebeurt er niets fabrieksmatig. Daar staan Astrid&Thérèse voor.

Probeer het zelf

Nieuwsgierig geworden? Probeer dan de Personal Blend van Astrid & Thérèse. Het is een koffie met pit maar zonder te veel bitters. Ontdek in deze koffie de smaak van echte pure chocolade en hinten van citrus, en geniet vervolgens van de lekkere lange nasmaak met tonen van mokka. Laat je meevoeren door deze ambachtelijke Personal Blend van Astrid & Thérèse.


> Ontdek nu!