CafeClub Supercreme assortiment

CafeClub Supercreme koffie

CaféClub is een Nederlandse firma met jarenlange ervaring in het melangeren, branden en verpakken van de beste koffiesoorten.

De productie vindt plaats in een professionele koffiebranderij, welke behoort tot de grootste in Europa en voldoet aan alle kwaliteitscertificaten. De Supercreme koffie melanges worden met de meeste toewijding en volgens een uniek brandproces geproduceerd. Uitsluitend de beste koffiesoorten worden hierin verwerkt.

» Bekijk hier al onze CafeClub Supercreme koffie  

 

    

De beste CafeClub Supercreme koffiemelanges

CafeClub Crema Espresso
Deze hoogwaardige koffie is samengesteld uit Arabica’s met een vleugje Robusta. Het is een stevig gebrande espresso welke uitstekend geschikt is voor automatische espressomachines. De koffie is UTZ Certified, dit wordt alleen toegekend aan organisaties die de koffie op een milieuvriendelijke manier verbouwen en goede arbeidsvoorwaarden aan hun medewerkers verlenen.

CafeClub Crema Extra
Een selectie bonen voor een extra krachtig aroma, zeer geschikt voor koffiespecialiteiten. De CafeClub Crema Extra koffiebonen zijn de perfecte basis voor dranken als cappuccino, Latte Macchiato of koffie verkeerd. De koffie is UTZ Certified, dit wordt alleen toegekend aan organisaties die de koffie op een milieuvriendelijke manier verbouwen en goede arbeidsvoorwaarden aan hun medewerkers verlenen.

CafeClub Schweizer Crema Schümli
CafeClub Schümli wordt iets lichter geroosterd dan de traditionele espresso melanges. Deze koffie onderscheidt zich vanwege zijn milde, zachte en aromatische smaak, de perfecte mix voor alle koffiemachines. Deze overheerlijke koffie is goed in balans, de crema is goudgeel en romig. De koffie is UTZ Certified, dit wordt alleen toegekend aan organisaties die de koffie op een milieuvriendelijke manier verbouwen en goede arbeidsvoorwaarden aan hun medewerkers verlenen.