Celeste d'Oro voor Nespresso®

Celeste d'Oro koffie

Kwaliteitskoffie voor een lage prijs

Heb je een Nespresso® apparaat? Dan heb je je vast afgevraagd waarom goede koffiecups zo duur zijn. Maar Celeste d’Oro bewijst dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. De overheerlijke Italiaanse koffie van Celeste d’Oro is nu ook beschikbaar als koffiecapsules voor Nespresso® apparaten. Wij zijn trots dat wij deze koffie op onze website mogen aanbieden. Met deze koffie haal je Italië als het ware bij je in huis. Steeds meer koffieliefhebbers zijn overtuigd geraakt van de kwaliteit van deze koffiebrander. Laat je overtuigen door deze 100% Arabica koffie.

De koffiecapsules van Celeste d’Oro zijn er in 7 verleidelijke smaken. Weet je niet welke smaak je moet kiezen? Probeer dan een van onze prachtige proefpakketten. Heb je al een favoriet? Bestel dan wat meer van 1 soort en maak gebruik van onze staffelkorting. Bestel snel en ontdek dat goede koffie niet duur hoeft te zijn. Natuurlijk wordt de bestelling altijd gratis thuis bezorgd.

Proefnotities Celeste d'Oro

Voor elk wat wils

Celeste d’Oro produceert capsules met diverse smaken die door koffieliefhebbers enorm worden gewaardeerd. De smaken zijn verrassend divers: zacht en romig, vol en intens, krachtig en bitter. Door de verscheidenheid aan smaken kun je de koffie steeds opnieuw ontdekken. Een koffiesmaak voor elk moment van de dag.
Op Koffievoordeel.nl vind je smaakomschrijvingen van elke variant. Zo weet je wat je kunt verwachten. Ook wordt de sterkte en intensiteit van de koffie aangegeven. Maar het is natuurlijk het leukst om het zelf te proberen. Kun je niet kiezen of wil je alle smaken proberen? Kies dan voor een van de Celeste d’Oro proefpakketten. Zo kun je thuis uitgebreid proeven en proberen, en zo je favoriete smaak bepalen. Varieer eindeloos met deze Celeste d’Oro koffiecups voor het Nespresso apparaat. Zorg dat je koffievoorraad altijd op peil blijft.

Slow roasted

De koffiebonen van Celeste d'Oro 100% Arabica. De meeste koffiebonen worden tegenwoordig op een moderne wijze gebrand. De bonen van Celeste d’Oro zijn met een meer ambachtelijke techniek bereid. Ze zijn slow roasted, een vertraagde vorm van branden. De slow roasted techniek duurt langer dan het gebruikelijke koffiebranden. Daardoor hebben de smaken in de koffiebonen meer tijd hebben om vrij te komen. Omdat in de hedendaagse maatschappij alles goedkoop en snel moet, hebben koffiebranders snellere en andere technieken ontwikkeld. De unieke en rijke smaak van slow roasted koffie ging hiermee verloren. We zijn trots dat wij je deze slow roasted koffie kunnen aanbieden voor een scherpe prijs!

Celeste d’Oro koffiecups voor het Nespresso apparaat

De Italiaanse naam Celeste d’Oro betekent “hemels goud”. Die naam komt niet uit de lucht vallen. Als je een slok neemt van deze koffie, waan je je even in Italië, voel je de Italiaanse zon op je huid en ervaar je de rust van de natuur. Dat is toch een perfecte manier om de dag te beginnen? Hemels goud.
Celeste d’Oro is koffie met pit, karakter en intensiteit. Bovendien voldoet het koffiemerk aan alle Fairtrade-eisen. Bestel nu je favoriet of een van de uitgebreide proefpakketten en je krijgt je bestelling gratis thuisbezorgd!

Koffievoordeel biedt meerdere koffiecups die geschikt zijn voor Nespresso, zoals die van Grand Maestro Italiano en Pelican Rouge. Daarnaast hebben wij ook Capsul-in: lege cups waarmee je zelf capsules maakt voor je Nespresso apparaat. Het enige wat je hoeft te doen is koffie toevoegen. Kortom, Koffievoordeel biedt verschillende alternatieve capsules voor de Nespresso machine. Neem gerust een kijkje in onze webshop. Ons assortiment bestaat uit koffie afkomstig uit alle toonaangevende koffiegebieden over de hele wereld. Koffievoordeel levert deze premium koffie voor een spectaculair lage prijs. Ontdek het zelf.