L'OR ESPRESSO voor Nespresso®

Er zijn meer capsules voor Nespresso dan alleen van het merk Nespresso zelf. Gelukkig zijn er geweldige alternatieven, zodat elke koffieliefhebber de smaak kan vinden die bij hem of haar past. Voor de nodige variatie bieden wij u L’OR ESPRESSO cups voor Nespresso. L’OR ESPRESSO biedt hoogwaardige koffiebonen die met speciale brandtechnieken worden bereid. De capsules van L'OR zijn nu beschikbaar in aluminium behuizing. Bekijk hieronder de verschillende L’OR ESPRESSO smaken die Koffievoordeel aanbiedt.

Speciale manier van branden

De koffiebonen van L’OR ESPRESSO worden op een speciale manier bereid. De bonen worden blootgesteld aan een aantal intense temperaturen die de kleur, unieke smaak en het karakter van de boon ontwikkelt. Alleen meesterbranders zijn in staat zo verschillende intensiteitslevels en sterktes te realiseren. De capsules van L’OR ESPRESSO worden gemaakt van Arabicabonen van de hoogste kwaliteit, uit de vruchtbaarste gebieden ter wereld.

De koffie

Zoals eerder vermeld, wordt de koffie van L’OR ESPRESSO gemaakt op verschillende intensiteitslevels. Deze levels worden weergegeven met cijfers die op de verpakking staan. Bij intensiteit 03 tot en met 05 zijn de bonen licht gebrand. Deze koffies resulteren in een milde espresso met een frisse sensatie. Voor intensiteit 06 tot en met 08 worden de koffiebonen mild gebrand waardoor er een complex karakter ontstaat die wordt gekenmerkt door een diep bruine kleur. Om de hoogste intensiteit van 09, 10 en 12 te bereiken, worden de bonen donker gebrand, voor een zelfverzekerde flair en smaak.

De koffiebonen van L’OR ESPRESSO worden op een duurzame en verantwoordelijke wijze verbouwd en geoogst. De organisatie is UTZ certified. Om transparant te blijven, worden de bonen getraceerd van boer tot brander om zo inzicht te geven in de oorsprong van de boon. Ook het welzijn van de koffieboeren staat bij L’OR ESPRESSO hoog in het vaandel. De unieke verpakking zorgt ervoor dat het overheerlijke aroma niet wordt vrijgelaten totdat u deze opent.

Cups voor Nespresso machines

Gebruik de L’OR ESPRESSO cups uw koffieassortiment uit te breiden. L’OR ESPRESSO levert koffie van hoogwaardige kwaliteit, zodat u uw dag goed kunt beginnen én kunt afsluiten. Lukt het u maar niet om wakker worden? Neem dan een koffie met hogere intensiteit zodat u er weer helemaal tegen aankan. Wilt u rustig wakker worden, dan neemt u de mildere Lungo Elegante. Met zijn frisse en milde smaak kunt u ongemoeid genieten van uw ochtend.

Naast L’OR ESPRESSO biedt Koffievoordeel ook nog andere cups voor de Nespresso machine zoals Grand Maestro Italiano en Celeste d’Oro. Ook kunt u kiezen voor Capsul-in cups die u zelf kunt vullen met zelfgemalen bonen. Mocht u er niet uitkomen welke koffie u wilt hebben, dan kunt u altijd een proefpakket bestellen. Hierin zitten verschillende smaken van een bepaald merk waardoor u zelf de lekkerste koffiesmaak kunt bepalen. Bekijk het assortiment van Koffievoordeel voor meer alternatieve cups voor Nespresso. Koffievoordeel biedt premiumkoffie voor een spectaculair lage prijs!