Celeste d’Oro: hemels goud

Koffie die nooit gaat vervelen. Hemels goud. Zo kan de koffie van Celeste d’Oro omschreven worden. Koffievoordeel heeft een mooie selectie van de koffies van Celeste d'Oro, zodat jij kennis kunt maken met dit gerenommeerde koffiemerk. Heel wat thuisbarista’s en horecagelegenheden gingen je voor. We hebben in ons bonenassortiment de Chiaro en de Forte van Celeste d'Oro. Bonen waar we gewoon erg enthousiast over zijn. Met deze bonen haal je als het ware Italië bij je in huis. Ben je op zoek naar goede capsules voor Nespresso®? Of voor Dolce Gusto®? Kijk dan snel naar ons assortiment. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat kwaliteitskoffie niet duur hoeft te zijn. Probeer het zelf en ervaar hoe voordelig kwaliteit kan zijn!


Koffie Top 5: Celeste d'Oro

Koffiedrinken volgens Celeste d’Oro

Zoveel mensen, zoveel koffierituelen. Hoe geniet jij het meest van je welverdiende kopje koffie? Neem je de tijd voor je eerste bakje? Alles klaarzetten: een beschuitje, een croissantje en dan de geur van verse koffie. Rustgevende muziek op de achtergrond. Of ben je meer iemand die aan het begin van de dag een snelle shot koffie nodig heeft? Of je nou een snelle of langzame genieter bent, met goede koffie worden alle koffiemomenten belangrijker en intenser.

Elk koffiemoment telt

Dat is het uitgangpunt van Celeste d’Oro. Koffie selecteren, melangeren en uiteindelijk branden die elk koffiemoment belangrijk maakt. Genieten, ook van snelle bakjes koffie. Maar neem natuurlijk rustig de tijd om de smaakpaletten van elke koffie te ontdekken. Er gaat een wereld voor je open.

De meeste koffie van tegenwoordig is gemaakt van koffiebonen met een moderne branding. De bonen van Celeste d’Oro zijn met een meer ambachtelijke techniek bereid. Ze zijn slow roasted, wat een vertraagde vorm van branden is. De slow roasted techniek duurt langer dan het gebruikelijke koffiebranden, waardoor de smaken in de koffiebonen meer tijd hebben om vrij te komen. Omdat in onze maatschappij alles goedkoop en snel moet, hebben koffiebranders snellere en andere technieken ontwikkeld. De unieke en rijke smaak van slow roasted koffie ging hiermee verloren. Gelukkig kunnen wij je deze 100% Arabicakoffie, gebrand volgens deze ambachtelijke methode, aanbieden tegen een scherpe prijs!

Unieke kenmerken

Elke koffievariant in het assortiment van Celeste d’Oro heeft zijn eigen unieke kenmerken. Neem de Forte van Celeste d’Oro: een lekker krachtige koffie een volle body. Een van onze barista’s had het over een smaakexplosie in de mond. Heerlijk! De Chiaro van heeft andere karakteristieken. Zachte, romige koffie. Een zacht mondgevoel. Op een andere manier uniek. Het zijn allemaal koffies die uitnodigen tot onderzoek. Laat je verrassen!

De koffie van Celeste d’Oro heeft al heel veel koffiedrinkers uitgedaagd. Uitgedaagd om meer uit koffiedrinken te halen. Er gaat een wereld voor je open als je begint met proeven, omschrijven en beleven. Dat is koffiedrinken op zijn best. Probeer de verschillende koffies van Celeste d’Oro nu heel voordelig op Koffievoordeel.nl Wij leveren gratis en snel en natuurlijk met 100% proefgarantie.