Bespaar ruim 50% op capsules voor de Dolce Gusto machines!


Dolce Gusto is voor de echte koffieliefhebber niet meer weg te denken uit de keuken. Een heerlijke kop Dolce Gusto cappuccino voor na het eten. Wie lust dat nou niet. Voor elke smaak gaan we standaard voor hoogstaande kwaliteit. Doordat de koffiebonen met de grootste zorgt zijn geselecteerd, gerooster, en te maken krijg je als consument altijd de aller beste koffie. Elke keer weer!Mix je eigen Dolce Gusto® pakket


NESCAFÉ ® Dolce Gusto ® Maak kennis met de smaak van NESCAFÉ ® Dolce Gusto ®. Met een zeer stijlvolle machine maakt u de lekkerste koffies, stevige espresso's, heerlijke warme chocolademelk en schuimende latte macchiato's. Koffie van hoge kwaliteit die je proeft bij elke slok!
De prijzen zijn vanaf €4.49 bij 12 doosjes, zo kan je elke smaak wel heel erg voordelig proberen!


Dolce Gusto

Dolce GustoLatte Macchiato

Dolce Gusto heeft een unieke bijzondere cup gemaakt waarmee je een heerlijke Latte Macchiato met jouw Dolce Gusto-koffiemachine kunt maken.

» Gelijk bestellen  

Chococino

Een heerlijke rijke warme chocolade met het volle aroma van speciaal geselecteerde cacaobonen het geheel wordt afgerond met een romige laag melkschuim.

» Gelijk bestellen  

Cafe au Lait

Dolce Gusto Cafe au Lait is koffie met romige melk, ook wel 'koffie verkeerd' genoemd. Maar aan deze Dolce Gusto Café au Lait niets dan goed.

» Gelijk bestellen  
 


Espresso Intenso

Kritische espressofans knikken goedkeurend als ze onze Espresso Intenso proeven. Bedoelt als kick-start bij het ontbijt of 's avonds na het eten.

» Gelijk bestellen  

Barista  

Dolce Gusto Barista is een sterke, intense espresso met een dikke cremalaag, voor de echte italiaanse espresso liefhebber. Kwaliteit die je proeft bij elke slok!

» Gelijk bestellen  

Grande

Een heerlijke koffie om de dag te beginnen. Gemaakt van 100% pure Arabica bonen. Een heerlijke specialiteit voor alle koffieliefhebbers.

» Gelijk bestellen  
 


Cortado

De Cortado is een heerlijke espresso met een klein beetje gestoomde (warme) melk. Deze espresso macciato wordt vooral in Spanje en Portugal gedronken.

» Gelijk bestellen  

Lungo

De Lungo is een stijlvolle kop smaakvolle koffie met een rijk aroma en een fluweelzachte cremalaag. Deze lange koffie en is in feite een uitgerekte espresso.

» Gelijk bestellen  

Cappuccino

Cappuccino is Italiaans voor 'kap' wat een verklaring kan zijn voor het feit dat de koffie vernoemd is naar een groep monniken, 'cappuccini' genaamd.

» Gelijk bestellen  
 

 

Quote van Lisa over Dolce Gusto ®

Celeste d’Oro capsules zijn mijn favoriet door de pittige koffie en de romige melksmaak zonder te zoet te zijn. Als “koffie-met-melk-drinker” vind ik het ook super lekker dat er een goede schuimlaag op de koffies met melk zit. Voor mij de beste combinatie!