Capsules voor je Dolce Gusto koffiesysteem met extra korting

Bespaar nu flink op capsules voor Dolce Gusto® machines


Dolce Gusto® is voor de echte koffieliefhebber niet meer weg te denken uit de keuken. Een heerlijke kop Dolce Gusto Cappuccino na het eten. Wie lust dat nou niet? Een krachtige Espresso aan het begin van de dag. Kopje na kopje geniet je met Dolce Gusto® van de hoogste kwaliteit. De koffiebonen van dit koffiemerk zijn met de grootste zorg geselecteerd, gebrand en gemalen. En dat proef je! Als koffieliefhebber krijg je met één druk op de knop altijd de allerbeste koffie. Elke keer weer!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.Mix je eigen Dolce Gusto® pakket


Maak kennis met de smaak van NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Met een bijzonder stijlvolle machine maak je in een handomdraai de lekkerste koffies, stevige espresso's, heerlijke warme chocolademelk en schuimende latte macchiato's. Altijd weer koffie van de hoogste kwaliteit!
De prijzen zijn vanaf €4.49 per doosje bij afname van 12 doosjes. Zo wordt het wel heel voordelig om alle smaken te proberen!


Dolce Gusto

Dolce GustoLatte Macchiato

Dolce Gusto heeft een unieke bijzondere cup gemaakt waarmee je een heerlijke Latte Macchiato met jouw Dolce Gusto-koffiemachine kunt maken.

» Gelijk bestellen  

Chococino

Een heerlijke rijke warme chocolade met het volle aroma van speciaal geselecteerde cacaobonen, afgerond met een romige laag melkschuim.

» Gelijk bestellen  

Cafe au Lait

Dolce Gusto Cafe au Lait is koffie met romige melk, ook wel 'koffie verkeerd' genoemd. Maar aan deze Dolce Gusto Café au Lait niets dan goed.

» Gelijk bestellen  
 


Espresso Intenso

Kritische espressofans knikken goedkeurend als ze deze Espresso Intenso proeven. Top als kick-start bij het ontbijt of 's avonds na het eten.

» Gelijk bestellen  

Barista  

Dolce Gusto Barista is een sterke, intense espresso met een dikke cremalaag, voor de echte Italiaanse espresso liefhebber. Kwaliteit!

» Gelijk bestellen  

Grande

Een heerlijke koffie om de dag mee te beginnen. Gemaakt van 100% Arabica bonen. Een geweldige specialiteit voor koffieliefhebbers.

» Gelijk bestellen  
 


Cortado

De Cortado is een heerlijke espresso met een klein beetje gestoomde melk. Deze espresso macchiato wordt vooral in Spanje en Portugal gedronken.

» Gelijk bestellen  

Lungo

De Lungo is een stijlvolle kop koffie met een rijk aroma en een fluweelzachte cremalaag. Deze koffie en is in feite een uitgerekte espresso.

» Gelijk bestellen  

Cappuccino

Cappuccino is Italiaans voor 'kap' wat een verklaring kan zijn voor het feit dat de koffie vernoemd is naar een groep monniken, 'cappuccini' genaamd.

» Gelijk bestellen  
 

 

Quote van Lisa over Dolce Gusto ®

Celeste d’Oro capsules zijn mijn favoriet. Pittige koffie en romige melksmaken die niet te zoet zijn. Als “koffie-met-melk-drinker” vind ik het ook superlekker dat er een goede schuimlaag op de koffies met melk zit. Voor mij de beste combinatie!