Douwe Egberts koffie

Douwe egberts koffieDouwe Egberts koffiedeals van Koffievoordeel

Douwe Egberts koffie koop je natuurlijk bij Koffievoordeel. Je krijgt altijd de scherpste prijs voor de allerbeste Douwe Egberts koffie.
Speciaal voor jou hebben wij twee proefpakketten samengesteld met ruim 20% korting! Dat is een kans die je niet wilt laten lopen. Maak kennis met de verschillende bonen van Douwe Egberts: de vertrouwde Aroma Rood en de verrassende Aroma Variaties, zoals de Mocca, Espresso en Excellent. Of probeer de nieuwe luxe aluminium capsules voor Nespresso van Douwe Egberts. Alle smaken in een pakket. Nu met een heerlijke reep Tony's Chocolonely cadeau. Chocola om je tanden in te zetten!

 
Douwe Egberts koffiebonen

De koffiebonen van Douwe Egberts komen uit verschillende landen en worden door vakkundige koffiemeesters geselecteerd. Vervolgens stelt een speciale melangeur een blend samen die perfect in harmonie is. Daarna worden de bonen gebrand. Douwe Egberts neemt dit proces uiterst serieus en werkt alleen met de beste vakmensen. Alles voor een overheerlijk kopje koffie. Hieronder hebben we de populairste blends voor je geselecteerd. Ga voor vertrouwd en kies de Aroma Rood. Of probeer eens een van de andere smaken!


Douwe Egberts cups voor Nespresso

De capsules voor Nespresso van Douwe Egberts behoeven bijna geen introductie. Dankzij de verschillende smaken heb je elk moment van de dag de koffie die jij lekker vindt. Een mooie intense Lungo, een krachtige of traditionele Espresso. Je bepaalt het zelf. Onlangs zijn de capsules verbeterd, waardoor de kwaliteit nog hoger ligt. Gun jezelf deze heerlijke koffiecups.Douwe Egberts filtermaling

Zeg filterkoffie en je denkt meteen aan de Aroma Rood van Douwe Egberts. Deze koffie-icoon gaat al jaren mee en is voor velen dé karakteristieke koffiesmaak. Net zo vertrouwd als de smaak is de rode verpakking en het Friese koffievrouwtje op de voorkant. Deze topper van Douwe Egberts is nog steeds ongekend populair. Volgens velen is filterkoffie de beste manier om de pure smaak van koffie te proeven. Geniet van deze oer-Hollandse koffie voor je oude vertrouwde filtermachine en proef de ronde, harmonieuze smaak van de Aroma Rood.


Quote van Douwe over Douwe Egberts

Douwe Egberts koffie is pure nostalgie.
Ik gebruik het om een heerlijk ouderwetse filterkoffie te zetten.
En natuurlijk vanwege de naam!