De Koning onder de Koffie houdt zijn boonrede

 

Grand Maestro Italiano koffie Grand Maestro Italiano koffie



Bespaar wel €80,- per doos op exclusieve koffiebonen

Geachte Koffiedrinker. Het wordt een subliem koffiejaar. Daarom heb ik, de Koning onder de Koffie, een absolute superstunt voor u: de Grand Maestro Italiano Edizione Limitata, koninklijke koffie voor een spectaculair lage prijs. Nu vanaf 9,95 per kilo. Dat is maar liefst 50% korting!

Deze koffie wilt u niet missen. De Edizione Limitata is een superieure blend, gemaakt van een unieke partij 100% Arabicabonen uit Centraal en Zuid-Amerika. U proeft meteen: hier is grote zorg en aandacht aan besteed!

De authentieke, Italiaanse, Slow Roast branding zorgt voor een perfecte smaak. Het resultaat is een volle, pittige koffie met een fluweelzachte afdronk. Een koffie die gegarandeerd geluksmomenten oplevert.

Die geluksmomenten, geachte leden van de Koffiestaten Generaal, hebben we nodig in deze tijd. Als Koning onder de Koffie zie ik het als mijn plicht en voorrecht u dit geluk te bezorgen, voor een waanzinnig lage aanbiedingsprijs.

Laat deze unieke kans niet lopen. Bestel nu en bespaar 80,- per doos en profiteer van gratis levering. Tijdelijk ontvangt u een extra cadeau uit de koffer: twee originele koninklijke koffiemokken cadeau t.w.v. 19,95.

Ik wens u een groots koffiejaar toe.

Met koninklijke groet, Grand Maestro Italiano de Koning onder de Koffie



Welk pakket kiest u?

Andere koninklijke aanbiedingen: