Dolce Gusto® machine

Wil je makkelijk koffie kunnen zetten, altijd met een perfect resultaat? Dan is een machine van NESCAFÉ® Dolce Gusto® zeker iets voor jou. Je hoeft alleen maar het goede cupje uit te kiezen om de koffie te zetten die je in gedachten hebt. Een krachtige espresso, een romige cappuccino of heerlijke lungo. Met een koffiemachine van Dolce Gusto® smaakt het altijd goed. En je maakt niet alleen de lekkerste koffiespecialiteiten; je kunt ook thee of chocolademelk maken. Bestel hier je Dolce Gusto® machine en profiteer van onze lage prijzen en mooie aanbiedingen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Machines voor Nescafé Dolce Gusto®

De koffiemachines voor Dolce Gusto® hebben heel wat levens veranderd. Iemand die eerst gewend was om een pot koffie te zetten, maakt nu steeds weer andere koffie, met hetzelfde gemak. Allemaal met hetzelfde apparaat: een cappuccino, espresso, chocolademelk en zelfs koude dranken. Het is allemaal mogelijk met de koffiemachines voor Dolce Gusto®. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste capsules in huis halen en in de machine plaatsen. Het is dan ook niet zo gek dat in steeds meer keukens een koffiemachine voor capsules van Dolce Gusto staat.

Welke capsules zijn geschikt?

Het is vanzelfsprekend dat de capsules van Dolce Gusto® geweldig werken in een koffiemachine van dat merk. Maar inmiddels zijn er ook heel veel alternatieve cups die je kunt gebruiken in je Dolce Gusto® apparaat. Op onze website hebben we bijvoorbeeld de capsules van Celeste d’Oro voor Dolce Gusto®. Deze capsules zijn ongekend populair bij veel koffieliefhebbers vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Wil je deze capsules ontdekken? Klik dan hier of bestel een van onze machines met capsules pakket voor Dolce Gusto®. Geniet van de heerlijke koffiesmaak van Celeste d’Oro.

Welke koffiemachine past bij mij?

Iedereen heeft andere koffiegewoonten. Wanneer past een koffiemachine van Dolce Gusto® bij jou? Je houdt van makkelijk en goed. Je wilt niet te veel gedoe als je koffiezet. Gewoon een cupje in het apparaat en op de knop drukken, en dan elke keer een perfect bakje. Je houdt van variatie. De ene keer wil je zwarte koffie, de andere keer een melkkoffie en later een kopje thee of chocolademelk. Je houdt van de smaak van Dolce Gusto®. Voor velen is er niets beters dan Dolce Gusto®. Overtuig jezelf of dat echt zo is.