illy koffiemachine

gratis melkopschuimer gratis melkopschuimer

illy Iperespresso capsules zijn alleen te gebruiken in een illy Iperespresso machine.

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina

De kwaliteit van illy

De kwaliteit van illy is bijna spreekwoordelijk. Hoe komt dat? Dit bedrijf heeft deze reputatie over de jaren opgebouwd door innovatie en het streven naar perfectie hand in hand te laten gaan. De wereldberoemde illy-blend heeft daardoor de smaak van koffie bepaald. Deze blend bestaat uit negen zuivere Arabicasoorten. De samenstelling ervan wordt steeds heel nauwkeurig bepaald om altijd de optimale illy-smaak te hebben. Op die manier hebben de illy Iperespresso capsules uit je illy apparaat altijd de vertrouwde illy-smaak.

Iperespresso

De machines van illy werken volgens het systeem Iperespresso, voorheen ook wel illy MIE genoemd. MIE staat voor Metodo IperEspresso. Het werkt heel simpel. Je legt een capsule in de machine of in de piston en drukt op de knop. Dankzij het unieke ontwerp van de capsules heb je elke keer weer een perfect bakje. Het water wordt verdeeld over de hele cup, zodat de koffiesmaak optimaal is. Het resultaat is een volmaakte espresso, lungo of filterkoffie met een heerlijke, fluweelzachte cremalaag.

Espresso&Coffee

Sinds een tijdje maakt illy machines waarmee je zowel een illy Iperespresso espresso kunt maken als een illy filterkoffie. Zo heb je de mogelijkheid om de ene keer te genieten van een mooie, reebruine crema en de andere keer van een lekkere kop aromatische filterkoffie, dankzij de speciaal hiervoor gemaakte filterkoffiecapsules van illy. Wil je nog meer variatie? Probeer dan eens de Monoarabica’s, bijvoorbeeld de Guatemala. Proef zo de specifieke smaak van koffies uit verschillende werelddelen. Allemaal even eenvoudig gemaakt met het illy Iperespresso machine.