Nespresso® machine

Nespresso® heeft koffiedrinken wel heel makkelijk gemaakt. Een handzame en stijlvolle machine, een handige koffiecup en je koffie is in de maak. Het resultaat mag er zijn: een heerlijke kop koffie met een mooie cremalaag. En dat alles in een handomdraai. Makkelijker kan haast niet. Er zijn inmiddels heel wat apparaten voor Nespresso® cups en alternatieve Nespresso® cups op de markt. Wij hebben een mooie selectie gemaakt van goede Nespresso® koffieapparaten voor een goede prijs. Daar zetten we ons voor in: kwaliteitskoffie voor een scherpe prijs. Overtuig jezelf van de kwaliteit van deze espressomachines.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Koffiedrinken volgens Nespresso®

Een lekkere pot vol filterkoffie. Nog steeds genieten veel mensen van deze lekkere warme drank. Maar inmiddels zetten velen hun koffie per kopje. De komst van Nespresso® mag gerust een kleine revolutie genoemd worden. Met speels gemak maak je nu een volle espresso, een krachtige ristretto, een lekkere lungo. Elke koffiecup heeft een andere smaak, dus je kunt elk moment van de dag een andere kop koffie drinken. Nespresso® is dus echt voor mensen die van gemak, kwaliteit en variatie houden.

Alternatieve Nespresso® cups

Inmiddels is Nespresso® allang niet meer de enige die capsules maakt voor Nespresso® apparaten. De koffiecups van Douwe Egberts, L’OR ESPRESSO, Grand Maestro Italiano, Celeste d’Oro en vele andere koffiebranders zijn door veel mensen omarmd. Kwaliteitskoffie voor een lagere prijs. Wij zijn heel trots op ons ruime assortiment aan koffiecapsules voor Nespresso® machines. Welke smaak past goed bij jou? Neem gerust een kijkje in onze webshop onder de categorie koffie > capsules voor Nespresso. Als je advies nodig hebt, dan staat het team van Koffievoordeel voor je klaar. Koffieadvies op maat!

Tips voor een schone machine

Een schone machine zorgt voor een optimale smaak. Spoel je machine elke dag door. Je kunt je machine doorspoelen door een kop koffie te zetten zonder een capsule te plaatsen. Zo houd je de machine schoon en voorkom je dat de koffie een bittere smaak krijgt.

Gebruik reinigingscapsules. Het is onvermijdelijk dat er koffieresten achterblijven in de machine. Daardoor ontstaan er schimmels en bacteriën als het apparaat niet in gebruik is. Het gevolg? Smaak- en kwaliteitsverlies. Het kan ook schadelijk zijn voor het apparaat. Maak je apparaat dus regelmatig (minstens 1 keer per maand) schoon met reinigingscapsules. Die zorgen voor een grondige reiniging van je machine. Zie voor meer informatie over onderhoud onze pagina met onderhoudsproducten.