Grand Maestro Italiano cupsHeeft u een Nespresso machine in huis? Dan bent u al snel gebonden aan cups voor de Nespresso machine. Wij kunnen u echter verblijden met het nieuws dat Koffievoordeel de Grand Maestro Italiano koffie in cups aanbiedt, die uitermate geschikt zijn voor alle Nespresso machines. De Grand Maestro Italiano wordt de Koning onder de koffie genoemd en wij begrijpen waarom. Het is een uitermate bijzondere koffie die u geproefd moet hebben.

 

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Exclusiviteit

De koffie werd tot voor kort slechts geschonken in horeca gelegenheden en dan voornamelijk in toprestaurants en sterren hotels. Des te meer zijn wij verheugd dat we de Grand Maestro Italiano cups voor de Nespresso machine online kunnen aanbieden voor een voordelige prijs. Voor deze koffie zijn alleen de allerbeste, zorgvuldig geselecteerde bonen uit Costa Rica, Colombia en Brazilië gebruikt. De bonen worden vervolgens op authentieke Italiaanse wijze gebrand, waarbij er een samenspel plaatsvindt van melangeren, branden en bereiden. Dit zorgt voor de traditionele Italiaanse koffiesmaak, maar dan net een tikkeltje anders, meer intens en verfijnd. 

Verschillende smaken

Alle Grand Maestro Italiano koffie is uiterst verfijnd en zeer intenst, maar er zijn natuurlijk verschillen binnen de smaken die Grand Maestro Italiano op de markt heeft gebracht. Koffievoordeel biedt u vier overheerlijke smaken in cups voor de Nespresso machine die elk hun eigen kwaliteiten bevatten: Il Delizioso, Grande, Lungo Di Lusso en Intenso. Hieronder een korte karakterschets van elke smaak:

  •  Il Delizioso is licht gebrand en is zeer mild, maar heeft een volle body. In deze koffie proef je de invloeden van noten en hij heeft een schitterende crème laag.
  •  Grande is een melange van 100% Arabica bonen en is vrij mild van smaak met een volle afdronk. Gemiddeld qua sterkte, maar intens genoeg om te blijven boeien.
  •  Lungo Di Lusso is gemiddeld van sterkte en is perfect om de dag mee te beginnen. Het aroma is geconcentreerd en zacht, de smaak is mooi in balans.
  •  Intenso, de naam zegt het al. Dit is de meest krachtige en sterke koffie van Grand Maestro Italiano. Doordat de bonen langzaam zijn gebrand, heeft de koffie een vol aroma.

Italiaanse koffie in cups voor Nespresso machine

Het land Italië staat onder andere bekend om zijn uitstekende koffie. Zelden proeven we een betere cappuccino of espresso dan in Italië nietwaar? De vriend van Sabino Russo geeft aan deze traditionele smaak een verrassende twist en zorgt voor nog meer intensiteit. Dit alles maakt de koffie van Grand Maestro Italiano onmisbaar in uw voorraadkast. Doordat de koffie nu tevens verkrijgbaar is in handige cups voor de Nespresso machine, is de koffie niet slechts toegankelijke voor horecagelegenheden, maar kan het ook thuis worden geconsumeerd.

Wilt u niet meer gebonden zijn aan Nespresso cups maar ook andere koffie kunnen drinken met uw Nespresso machine? Koffievoordeel biedt u verschillende alternatieve cups voor de Nespresso machine. Zo bieden wij onder andere Australian en Celeste d’Oro aan in capsules geschikt voor alle Nespresso machines. Bekijk ons gehele assortiment capsules en ontdek de vele mogelijkheden.