Gun uzelf het beste van het beste met Celeste d'Oro

Koffievoordeel.nl biedt aan lezers de unieke mogelijkheid om kennis te maken met onweerstaanbaar lekkere koffie. Waanzinnig lekker! Dat is het eerste wat in ons opkwam toen we de koffie van Celeste d’Oro proefden. Dit overtreft werkelijk elke verwachting. Geniet deze week van de koffiebonen of van de cups voor uw Nespresso® en Dolce Gusto® machine van het exclusieve merk Celeste d’Oro en ontvang er een setje met originele onderzetters cadeau bij.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Hemels goud

Celeste D’oro is de Italiaanse vertaling van “hemels goud” en deze benaming is geheel terecht. De Italiaanse bonen zijn namelijk geroemd om de aromatische koffiesmaak en gewaardeerd door vele fijnproevers. Ze zijn volledig afkomstig van de Arabica plant en Celeste d'Oro voldoet aan alle Fairtrade eisen. Hoewel vele fijnproevers de koffie prijzen, is Celeste d’Oro een exclusief en relatief onbekend merk. Enkel de echte fijnproever en espressokenner zijn bekend met deze speciale koffie en nu heeft u de kans om dit uitzonderlijke koffiemerk in huis te halen! Als u nog niet bekend bent met Celeste d'Oro koffie is dit de uitgelezen kans om deze zelf eens uit te proberen. U maakt al kennis met de koffie vanaf €8,95. Wanneer u niet kunt kiezen tussen de verschillende smaken kiest u voor het proefpakket waarin zowel de Chiaro als Forte bonen zitten. Zo kunt u ze beiden proberen en zelf uw favoriet bepalen.

Vele smaken, voor ieder wat wils

Celeste d’Oro heeft diverse smaken met allemaal een eigen karakter die ook door vele fijnproevers worden gewaardeerd. De smaken gaan van zacht doch intens naar romig en vol tot krachtig en bitter. Door de verscheidene smaken kunt u de koffie steeds opnieuw ontdekken. De bonen zijn volledig afkomstig van de Arabica plant. Op Koffievoordeel vindt u een smaakomschrijving en wordt de sterkte en intensiteit van de koffie aangegeven. Kunt u niet kiezen of wilt u ze allemaal proberen? Dan kunt u het beste kiezen voor het Celeste d’Oro proefpakket met verschillende smaken koffiecups. Zo kunt u thuis alles uitproberen en uw favoriete smaak bepalen. Varieer eindeloos met deze Celeste d’Oro koffiecups voor het Nespresso apparaat en laat ze niet in uw voorraadkast ontbreken!

Slow roasted

De meeste koffie van tegenwoordig is gemaakt van koffiebonen die op moderne wijze zijn gebrand. De bonen van Celeste d’Oro zijn met een meer ambachtelijke techniek bereid. Ze zijn slow roasted, wat een vertraagde vorm van branden is. De slow roasted techniek duurt langer dan het gebruikelijke koffiebranden, waardoor de smaken in de koffiebonen meer tijd hebben om vrij te komen. Omdat in de hedendaagse maatschappij alles goedkoop en snel moet, hebben de koffiebranders snellere en andere technieken ontwikkeld. De unieke en rijke smaak van slow roasted koffie ging hiermee verloren. Gelukkig kunnen wij u koffie, gebrand middels deze ambachtelijke methode, aanbieden tegen een scherpe prijs!

Voordeel op Celeste d'Oro

  •  Snelle bezorging.
  •  Gratis verzending.
  •  De meest voordelige prijs.

Voor vele soorten koffiezetapparaten

Deze koffiebonen zijn gangbaar voor alle koffiezetapparaten die bonen kunnen malen. Heeft u geen koffiezetapparaat maar een Nespresso machine? Ook dan kunt u van deze lekkere Italiaanse koffie genieten. Koffievoordeel biedt u namelijk Celeste d’Oro koffie in Nespresso koffiecups. Ook onder de koffiecups vindt u verschillende smaken en zowel milde als sterke koffie.