Illy MIE capsules aanbieding

Illy capsules assortiment

Illy MIE Koffie Capsules

Illy biedt kenners en liefhebbers wereldwijd de ideale koffie: het beste wat de natuur te bieden heeft, versterkt dankzij de perfecte bewerking met de beste technologieën en bijna tachtig jaar ervaring en passie van een ondernemersfamilie.

De smaak van Illy is altijd herkenbaar: een fluweelzachte sensatie voor het geviel en een vleugje zoet dat je meteen opmerkt. Een evenwichtige dialoog tussen zure en bittere noten, bloemige en fruitige noten. Dit komt uiteindelijk allemaal samen in een zoete sensatie. Ook – en vooral – voor kenners die hun koffie zonder suiker drinken. De Illy melange kenmerkt zich door de perfecte melange van negen verschillende soorten Arabica koffiebonen, geselecteerd door de beste plukkers ter wereld. Iedere variëteit voegt een noot toe aan het eindresultaat. Het is juist de mix die de rijkdom en emotie geeft die geen enkele afzonderlijke Arabica kan bieden.

Bij gelijke verwerking, branding en extractie leidt één en dezelfde Arabica, geteeld in verschillende gebieden, tot uiteenlopende resultaten in het kopje. Terwijl verschillende variëteiten die in dezelfde omgeving worden geteeld, neigen naar soortgelijke smaakprofielen. Koffie ontleent zijn identiteit dus grotendeels aan het gebied waar deze in geteeld wordt.

» Bekijk hier al onze Illy MIE Capsules  

 

    

Illy MIE Capsules

De capsules zijn op basis van Metodo Iperespresso (MIE), het espressosysteem dat door Illy ontwikkeld is. De Iperespresso is een exclusiviteit van Illy die ook thuis een intense, fluweelzachte, aromatische en weergaloze espresso garandeert, bekroond met een dichte, halzenootkleurige crèmelaag die zich in en niet op de koffie vormt. Het geheim bestaat uit capsules die een optimale dosis Illy melange van negen soorten, speciaal geselecteerde Arabica koffiebonen, bevatten. Deze capsules zijn als een complete extractiekamer die de koffie in twee fasen bereiden: hyperinfusie en emulsie.

Omdat de blikken van Illy onder druk staan, kan er gegarandeerd worden dat het aroma lang vers blijft. Op de capsule rusten vijf internationale patenten en hij bevat de juiste hoeveelheid koffie om een perfecte espresso te bereiden: 7 gram Illy koffie, samengesteld uit de fijnste Arabica-soorten. Advies: bewaar het blik na opening in de koelkast.

Ieder blik bevat 21 capsules.