Illy MIE capsules Lungo (blauw)

Illy assortiment

Illy MIE Capsules - Lungo (blauw)

Illy cups bevatten een aromatische en fluweelzachte espresso die in combinatie met een Iperespresso een ware smaaksensatie op tafel zet.

De Iperespresso is het exclusieve espresso systeem dat door Illy Café is ontwikkeld. Dit systeem regelt de perfecte temperatuur, druk en tijd waardoor de koffie altijd op de juiste manier wordt gezet. Dankzij de Illy cups en de Iperespresso kunt u nu ook thuis van de heerlijkste espresso genieten. In het bezit van een Iperespresso en benieuwd wat Illy u te bieden heeft? Illy cups hebben allemaal hun eigen karakter en worden gemaakt van bonen uit verschillende delen van de wereld.

De capsule bevat precies de juiste hoeveelheid koffie om de perfecte espresso te bereiden: 7 gram Illy koffie, samengesteld uit de fijnste Arabica soorten. De capsule beschermt de aroma's tot het moment waarop de espresso bereid wordt. De Lungo wordt gekenmerkt door een evenwichtige smaak, aangevuld met bijzondere toetsen van karamel, chocolade, toast en lichte bloemen. De Lungo variant is grover gemalen, zodat je een grotere kop koffie kunt bereiden.

In 1 blik zitten 21 capsules.

» Bekijk hier al onze Illy MIE capsules