Spectaculaire illy kerstaanbieding
Koffievoordeel.nl heeft een exclusieve aanbieding waar u als koffieliefhebber geen nee tegen kunt zeggen. Bij aanschaf van een Iperespresso machine ontvangt u deze week maar liefst drie extra’s. Hierdoor loopt uw voordeel op tot wel €135. Dit mag u niet missen!

Een luxe melkopschuimer t.w.v. € 79
42 Iperespresso cups t.w.v. € 25
Koffievoordeel waardebon t.w.v. € 10


illy Iperespresso systeem


Al generaties lang zorgt illy ervoor dat koffiedrinkers wereldwijd genieten van échte Italiaanse koffie. De Iperespresso koffie van illy heeft een ongeëvenaarde koffiesmaak. Kenners zijn niet alleen lovend over de koffie, ook over het mooie design van de illy koffiemachines. Door hun unieke ontwerp met een speelse knipoog naar het verleden zijn het eyecatchers in de keuken of op kantoor. Dankzij het illy Iperespresso systeem zet u nu thuis als een ware barista de perfecte espresso.
U drukt op de knop en het systeem regelt de juiste temperatuur, waterdruk en tijd.
Hoe illy haar koffie maakt


Al meer dan 80 jaar laat illy liefhebbers genieten van de beste koffie die de natuur te bieden heeft. Enkel de allerbeste Arabica koffiebonen komen na veel strenge kwaliteitscontroles in aanmerking om onderdeel te worden van de befaamde illy blend. Met nadrukkelijke aandacht voor innovatie, onderzoek en duurzaamheid is illy trots om wereldwijd geassocieerd te worden met koffie van excellente kwaliteit. Vanuit Triëst, Italië, staat de familie Illy nog altijd vol passie aan het roer van de organisatie en dat proef je.


illy koffierecept

illy koffie
 
Voor 21:00 besteld,
morgen in huis!
100% proefgarantie
Niet goed? Geld terug!
Klanten beoordelen
ons met een 9.1