Het koffie abonnement van Koffievoordeel is makkelijk, voordelig en vooral erg lekker. Kies uw favoriete smaak koffie en bestel altijd voor de voordeligste prijs. Koffievoordeel zorgt ervoor dat uw koffie abonnement elke 3 maanden gratis bij u thuis wordt bezorgd. Een hele zorg minder. Wat past er nou beter bij een koffie abonnement dan een echte Grand Maestro Italiano capsulemachine? Deze machine is geschikt voor Nespresso cups en daarmee zeer veelzijdig. Dit is het abonnement dat u als koffieliefhebber niet wilt missen!

Hoe werkt het koffie abonnement?


Op basis van uw smaak stelt u uw koffiepakket samen, en wij zorgen er vervolgens voor dat uw koffie op tijd geleverd wordt. Bij het abonnement krijgt u ook nog een koffiemachine van Grand Maestro Italiano, zodat u alles uit uw capsules haalt wat erin zit. De perfecte smaak van koffie dankzij deze machine van Grand Maestro Italiano. U betaalt uw eerste bestelling van tevoren en de rest van de leveringen achteraf. Vier keer per jaar krijgt u een levering thuisgestuurd, zodat u nooit meer zonder koffie komt te zitten. Zo simpel is het. 

 

De voordelen van een koffie abonnement


U weet precies wat u betaalt en u krijgt een schitterende koffiemachine die perfect geschikt is voor uw koffiecapsules van Grand Maestro Italiano. U krijgt vier keer per jaar een verse levering koffie waar u keer op keer zorgeloos van zult genieten. Zo zal uw koffievoorraad altijd op peil blijven. En dat is natuurlijk belangrijk, een zorg minder! Natuurlijk mag u zelf de inhoud van uw koffiepakket samenstellen, zodat u voor elk moment de lekkerste koffie heeft.

Gratis koffiemachine t.w.v. €179,95

4x per jaar gratis thuisbezorgd

Gratis onderhoudsartikelen t.w.v. €16,90

100% proefgarantie

Altijd verse koffie in huis

 

Maak uw keuze uit ons assortiment


 

Geen verplichtingen met onze koffie abonnementen


Niemand wil ergens aan vastzitten. Geen verplichtingen als dat niet hoeft. Dat begrijpen wij. Daarom werkt het bij ons als volgt: u betaalt vooraf de eerste levering capsules, maar daarna kunt u uw abonnement altijd opzeggen, als u dat wilt. Daar doen wij niet moeilijk over. U zit nergens aan vast. Als u een abonnement heeft gekozen met een capsulemachine van Grand Maestro Italiano, hoeft u alleen nog de restwaarde van het apparaat te betalen. Maar waarschijnlijk zult u uw abonnement niet stop willen zetten: vele koffieliefhebbers die Grand Maestro Italiano drinken zijn het erover eens dat elk kopje Grand Maestro Italiano een geluksmomentje oplevert. Heerlijk dat wij u deze geluksmomentjes mogen bezorgen!

 

Algemene Voorwaarden koffie abonnementen

De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de koffie abonnementen.