Alberto
Alex Meijer
Altezza
Australian
Bazzara
Celeste d'Oro
Dolce Gusto
Douwe Egberts
Fair trade
Grand Maestro Italiano
Illy
Lavazza
Melitta
Mövenpick
Pelican Rouge
Redbeans
Segafredo
Tassimo
Tchibo
Tiktak

Voorinschrijving koffieabonnementen


‘De koffie is op!’ Dat is toch de schrik van iedere koffieliefhebber? Zoiets wilt u natuurlijk voorkomen. Een dag geen koffie is een dag niet geleefd.
Wij hebben hiervoor de oplossing: wij zorgen ervoor dat uw koffievoorraad altijd op peil blijft, zodat dat u er geen omkijken naar heeft door ons koffieabonnement. Een zorg minder voor u.

 

Hoe werkt het?

 

 

 

 

Maak uw keuze uit ons assortiment

 

Wat is uw koffieprofiel?

 

Hoeveel koffie wordt er bij u thuis gedronken? Bent u een echte koffieliefhebber en drinkt u 3 kopjes koffie per dag? Kies dan voor het Light-abonnement. Het Medium abonnement is aantrekkelijk als u 4 of 5 kopjes koffie drinkt. Het Heavy abonnement past bij 6 kopjes. Als u een grootverbruiker bent en 6 kopjes per dag drinkt, dan kunt met een gerust hart voor een Heavy-abonnement kiezen. En voor de echte grootverbruiker is er ook nog het Extreme-abonnement vanaf 7 kopjes per dag. Welk koffieabonnement past bij u?

 


Hoe werkt de betaling?

U betaalt achteraf per factuur zoals u van ons gewend bent. U ontvangt ieder kwartaal, na levering van de capsules, een factuur. Gemakkelijk en zonder risico.

 

Wacht niet langer en schrijf u nu vrijblijvend in en ontvang een koffiemachine gratis t.w.v 179,95!

Schrijf u nu geheel vrijblijvend in en u ontvangt binnen 14 dagen meer informatie over uw abonnement. Alleen als u zich bij de voorinschrijving aanmeldt ontvangt u de koffiemachine geheel gratis. Daarna wordt er een bedrag gevraagd voor de machine.


Algemene Voorwaarden koffie abonnementen

De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de koffie abonnementen.