koffie veganist koffie veganist

Past koffie bij een vegan lifestyle?

Absoluut! Als je veganist bent, leef je bewust. Je gebruikt geen dierlijke producten omdat je wreedheid tegen dieren en exploitatie ervan verschrikkelijk vindt. Natuurlijk hou je je dan aan een gezond, plantaardig dieet met pure producten. Koffie past perfect bij zo’n dieet. Het is een plantaardig natuurproduct zonder dierlijke toevoegingen. Bovendien is bewezen dat koffie goed is voor de gezondheid!


Een vegan lifestyle houdt meer in dan alleen dierlijke producten laten staan. Net als veel andere mensen zoek je als veganist naar manieren om goed te zijn voor zowel je medemens als het milieu. Dat bepaalt je keus van voedselproducten. Gelukkig zijn er steeds meer producten die duurzaam geproduceerd worden. Een mooie ontwikkeling, ook op koffiegebied, die wij van harte ondersteunen. Maak kennis met een aantal van onze pure koffies die duurzaam en verantwoord worden geproduceerd.
Duurzame en pure koffies


Ontdek hieronder een aantal koffies van koffiebranders die zich inzetten voor duurzaamheid en eerlijkheid. Als je deze koffies koopt, geniet je niet alleen van de mooie smaak van deze pure koffies. Je draagt ook je steentje bij aan betere werkomstandigheden voor koffieboeren en een beter milieu. Dat is nog eens (h)eerlijk genieten!
Kan je niet kiezen? Maak dan een keuze uit onze hardlopers