ESE servings

Heb je een koffiemachine waarin je ESE servings kunt gebruiken? Dan kun je op deze pagina de beste ESE servings (ook wel ESE pods genoemd) vinden voor de laagste prijs. Wij hebben namelijk partijen ESE servings van topmerken als illy, Vergnano en Bristot kunnen inkopen voor een scherpe prijs. Easy Servings Espresso zijn makkelijk te gebruiken en makkelijk te bewaren. Ideaal als je niet altijd zin hebt om je filterdrager (piston) te vullen met gemalen koffie. Het gemak van ESE, de smaak van echte, versgezette espresso. Vul hier snel je koffievoorraad aan en profiteer van onze lage prijzen, onze gratis levering en 100% proefgarantie.

5 Artikel(en)

per pagina

5 Artikel(en)

per pagina

Wat zijn ESE servings?

De afkorting ESE staat voor Easy Servings Espresso. Het systeem werd ooit ontwikkeld door illy, maar is later ook door veel andere koffieproducenten overgenomen. Deze servings, of pods, zijn in feite espressopads die je in je pistonmachine kunt gebruiken. Een ESE serving bevat 7 gram samengeperste koffie, verpakt in een filter. Deze serving wordt in de filterdrager (ook wel piston genoemd) van een espressomachine geplaatst, waarna een espresso gemaakt wordt. Doordat de dosering en samenstelling van te voren afgesteld en bepaald is, heb je altijd een perfect resultaat.

Voordelen van ESE servings

De ESE methode werd ontwikkeld door illy, maar andere koffieproducenten mogen ook ESE servings maken. Zolang ze zich houden aan de standaard van illy. Dit betekent dat de kwaliteit altijd hoogwaardig is. Altijd 7 gram samengeperste koffie om een heerlijke espresso te bereiden. Andere voordelen: het is snel en schoon. Als je geen zin of tijd hebt om koffie te malen en in een piston te doen. Je hoeft alleen maar een pod te pakken, je kunt meteen koffie gaan zetten. Bovendien bestel je deze ESE servings hier op Koffievoordeel nu heel voordelig.

Is mijn machine geschikt voor ESE servings?

Niet alle pistonmachines zijn geschikt voor ESE servings. Alleen machines waarop onderstaand logo staat, zijn geschikt voor ESE koffiepods. Meestal zit er bij je machine een meegeleverde filter die je in de filterdrager (piston) van je machine moet plaatsen. Zie je dat logo? Pak dan het geschikte filter en plaats die in de piston. Doe vervolgens een serving in de machine en bereid een heerlijke espresso. Genieten maar!