Grand Maestro Italiano koffie Grand Maestro Italiano koffie

GRATIS! Twee originele koffiemokken

Grand Maestro Italiano is de koning onder de koffie volgens vele thuisbarista’s. Authentiek Italiaans gebrand van alleen de allerbeste bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika. Deze combinatie zorgt voor een intense en tevens uiterst verfijnde koffie. Een waar genot voor je smaakpapillen. Proef en probeer nu tijdelijk extra voordelig. Niet goed? Maak dan gebruik van de 100% proefgarantie.Meest populaire koffiebonen van Nederland

Ontdek ook onze andere koffie acties!

Koffiepakket van illy voor een sensationele prijs

illy koffie

illy koffie


Het proefpakket van voor de fijnproefers van Lavazza

Lavazza koffie

Lavazza koffie


collectors item kop en schotel Segafredo

Segafredo koffie

Segafredo koffie

Wist je dit al van Koffie?

Jaarlijks drinken Nederlanders circa 142 liter koffie per persoon, dat zijn drie kopjes koffie per dag! Langzamerhand stijgt de kwaliteit van de gedronken koffie in Nederland, dit komt vooral door het gebruik van verse koffiebonen. Koffie van verse koffiebonen stijgt in populariteit omdat mensen er achter komen dat de smaak zoveel beter is.

De koffieboon werd zo’n 1700 jaar geleden ontdekt, maar het idee om deze te branden, te malen en met water te vermengen is nog niet zo heel oud. Tot een paar honderd jaar geleden werden koffiebonen gegeten of in een wijnachtige drank verwerkt.

De koffiehandel is van oorsprong een Arabische aangelegenheid, tot dat Europese ontdekkingsreizigers deze in de 15de eeuw op het spoor kwamen. Inmiddels kennen we koffiebonen van over de hele wereld, met elk hun eigen smaak. Zuid en Midden-Amerika behoren tegenwoordig tot de grootste koffieproducenten ter wereld.