Koop hier je koffiebonen

Grand Maestro Italiano koffie Grand Maestro Italiano koffie

De perfecte koffieboon

Je hebt een mooie koffiemachine, maar je zoekt de koffiebonen waarmee je het perfecte bakje koffie zet. Waar begin je dan met zoeken? Wij willen je graag helpen. Wij zijn dé online koffiewinkel van Nederland met het grootste aanbod koffiebonen voor de laagste prijs. We hebben verschillende proefpakketten voor je samengesteld, zodat je kennis kunt maken met de beste koffies. Alles om jou op weg te helpen. Of misschien weet je al welke bonen je wilt hebben. Kijk dan in onze webshop voor de laagste prijs. Op zoek naar een koffiemachine? Kijk dan onder Koffiemachine naar ons aanbod. Om het nog mooier en makkelijker te maken, wordt je bestelling altijd gratis geleverd. Ben je niet tevreden? Maak dan gebruik van onze 100% proefgarantie.De populairste koffiebonen van Nederland

Ontdek ook onze andere koffieacties!

Koffiepakket van illy voor een sensationele prijs

illy koffie

illy koffie


Het fijnproevers proefpakket van Lavazza

Lavazza koffie

Lavazza koffie


Collectors-item: kop en schotel van Segafredo

Segafredo koffie

Segafredo koffie

Koffieweetje...

Jaarlijks drinken Nederlanders zo'n 142 liter koffie per persoon. Dat zijn drie kopjes koffie per dag! Nederlanders vinden het steeds belangrijker dat de koffie die ze drinken van goede kwaliteit is. Dat komt omdat er steeds meer verse koffiebonen gebruikt worden bij het bereiden van koffie. Het is niet zo gek dat koffiebonen steeds populairder worden: de koffie van versgemalen koffiebonen is gewoon veel lekkerder!

De koffieboon werd zo’n 1700 jaar geleden ontdekt, maar het idee om deze te branden, te malen en met water te vermengen is nog niet zo heel oud. Tot een paar honderd jaar geleden werden koffiebonen gegeten of in een wijnachtige drank verwerkt.

De koffiehandel is van oorsprong een Arabische aangelegenheid, tot dat Europese ontdekkingsreizigers deze in de 15de eeuw op het spoor kwamen. Inmiddels kennen we koffiebonen van over de hele wereld, met elk hun eigen smaak. Zuid en Midden-Amerika behoren tegenwoordig tot de grootste koffieproducenten ter wereld.