Celeste d'Oro

Celeste d'Oro koffie

De dag beginnen met de heerlijke geur en de volle smaak van Italiaanse koffie? Dat kan! Koffievoordeel heeft voor u de koffie van Celeste d'Oro geselecteerd zodat u Italië als het ware bij u in huis kunt halen. We hebben in ons assortiment de Chiaro en de Forte van Celeste d'Oro. Daarnaast kunt u kiezen uit de verschillende Celeste d’Oro koffiecups voor Nespresso. Zowel de koffiecups als de koffiebonen van Celeste d'Oro worden zeer gewaardeerd door de koffieliefhebber. Probeer ook eens deze, tikkeltje kruidige, koffie en ervaar hoe voordelig kwaliteit kan zijn. 

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

Hemels goud

Celeste D’oro is de Italiaanse vertaling van “hemels goud” en deze benaming is geheel terecht. Veel koffieliefhebbers roemen deze Italiaanse bonen om de aromatische koffiesmaak. De koffie van Celeste d'Oro is 100% Arabica en voldoet aan alle Fairtrade-eisen. Hoewel heel wat fijnproevers de koffie prijzen, is Celeste d’Oro een exclusief en relatief onbekend merk. Tot nu toe waren vooral fijnproevers en espressokenners bekend met deze speciale koffie, maar nu heeft ook u de kans om dit buitengewone koffiemerk in huis te halen! Als u nog niet bekend bent met de koffie van Celeste d'Oro, dan is dit de uitgelezen kans om het zelf uit te proberen. U maakt al kennis met de koffie vanaf €9,95. Voor wie niet kan kiezen uit de verschillende smaken hebben we een proefpakket samengesteld met daarin zowel de Chiaro als Forte bonen. Zo kunt u beiden soorten proberen en zelf uw favoriet bepalen.

Voordeel op Celeste d'Oro

Koffievoordeel biedt voordeel op voordeel. Bij aankoop van acht verpakkingen Celeste d'Oro ontvangt u per verpakking nogmaals €2,- korting bovenop de afgeprijsde artikelen. Hierdoor betaalt u geen €11,95 maar €9,95 per kilo koffie.

De voordelen

  •  Snelle bezorging.
  •  Gratis verzending.
  •  De voordeligste prijs.

Voor vele soorten koffiezetapparaten

Deze koffiebonen zijn gangbaar voor alle koffiezetapparaten die bonen kunnen malen. Heeft u geen koffiezetapparaat maar een Nespresso machine? Ook dan kunt u van deze lekkere Italiaanse koffie genieten. Koffievoordeel biedt u namelijk Celeste d’Oro koffie in Nespresso koffiecups. Ook onder de koffiecups vindt u verschillende smaken en zowel milde als sterke koffie.