Grand Maestro Italiano

Ben je op zoek naar kwaliteitskoffie voor een voordelige prijs? Probeer dan de koffie van Grand Maestro Italiano. De koffie bestaat uit de allerbeste Arabica bonen uit verschillende delen van de wereld die bij elkaar zijn gebracht tot een heerlijke melange. De bonen zijn onder andere afkomstig uit Centraal- en Zuid-Amerika. Dankzij de smaakvolle bonen en de verfijnde melange is er een temperamentvolle koffie ontstaan die velen het hoofd op hol brengt. Wil je het zelf ook eens proberen? Of ben je al bekend met deze koffie maar wil je de voorraad weer aanvullen? Hieronder vind je de bonen van de Grand Maestro Italiano die Koffievoordeel te bieden heeft. Heb je een Nespresso apparaat of ben je op zoek naar gemalen koffie? De Grand Maestro Italiano koffie is ook verkrijgbaar in Cups voor Nespresso en als gemalen koffie.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

What’s your flavor?

Zoals vele koffiemerken heeft ook Grand Maestro Italiano verschillende smaken ontwikkeld en zijn er verschillende Grand Maestro Italiano bonen. Naast de originele bonen van Grand Maestro Italiano, bestaat ook de Celeste. Dit is een krachtige, temperamentvolle koffie met mokka-accenten. Vooral deze mokka-accenten zorgen voor een geheel eigen smaak en karakter. Wat deze koffie tevens bijzonder maakt, is dat de bonen net iets langer zijn gebrand dan de original bonen. Door deze branding krijgt de Celeste een extra pittige smaak.

Grand Maestro Italiano heeft ook cafeïnevrije bonen. Koffieliefhebbers die meer dan drie koppen koffie per dag drinken, kiezen regelmatig voor cafeïnevrij. Ook zwangere vrouwen die veel koffie drinken, kiezen steeds vaker voor cafeïnevrij. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel overheerlijke koffiesmaken met een cafeïnevrije variant, zo ook Grand Maestro Italiano. De Grand Maestro Italiano bonen zijn allemaal volgens authentiek Italiaanse wijze gebrand en hebben daardoor de typische Italiaanse koffiesmaak.

Ervaar het zelf

Hoewel wij nog vele woorden kunnen schrijven over de intens volle smaak van Grand Maestro Italiano bonen, kunt u het beter zelf ervaren. Kunt u niet kiezen uit de original bonen en de Celeste? Dan is het proefpakket iets voor u. Met het proefpakket kunt u voordelig kennismaken met deze bonen en uw favoriet kiezen. Welke variant u ook kiest, met de Grand Maestro Italiano bonen is het eenvoudig om een overheerlijke espresso op tafel te zetten. Verwen uzelf en uw visite met deze fijne kop koffie en vergeet even alles om u heen. Bij Koffievoordeel bestelt u voordelig en krijgt u het gratis thuisbezorgd.