illy

Maak kennis met de unieke smaak van illy. De Normale Branding en Donkere Branding van illy worden gemaakt uit negen soorten zuivere Arabica koffiebonen en zijn daardoor koffies van hoge kwaliteit. De koffiebranders van illy hebben oog voor het hele proces van boon tot kop, zodat je altijd het beste krijgt wat de natuur te bieden heeft. Deze koffiebonen hebben een kenmerkende zachtheid. De smaak van illy koffie kan getypeerd worden als uitgebalanceerde koffie met een lichte smaak van chocolade, honing, toast en karamel. Daarnaast heeft illy de zogenaamde Monoarabica's, koffies die helemaal van 1 Arabicasoort gemaakt zijn. Laat je verrassen door de puurheid! Bestel de koffies van illy hier voor de laagste prijs en met gratis levering.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

De perfecte koffiebonen volgens illy

Hoe moeten perfecte koffiebonen smaken? Over die vraag heeft illy lang nagedacht. Veel koffiekenners zijn tot de conclusie gekomen dat illy het antwoord heeft. Het antwoord ligt opgesloten in de koffiemelanges van illy. Natuurlijk heeft iedereen een andere perfecte smaak in gedachte. Vandaar dat illy de Normale Branding en de Donkere Branding heeft uitgegeven. Beide melanges bestaan uit 9 zuivere Arabica’s, maar ze zijn verschillend in branding. De blend van deze koffies wordt steeds zo samengesteld, dat altijd de vertrouwde illy-smaak bereikt wordt. Voor wie de Normale Branding net niet krachtig genoeg is, is er de Donkere Branding. Voor wie de perfecte smaak van verschillende Arabica’s uit diverse landen wil leren kennen, zijn er de Monoarabica’s van illy. Maak kennis met de unieke kenmerken van elk koffieland.

Extra voordeel

Bij Koffievoordeel doen we alles om koffie zo scherp mogelijk in te kopen en zo voordelig mogelijk aan te bieden. Wij zijn dan ook dé online koffiewinkel van Nederland. Daarom kun je bij ons altijd terecht voor de lekkerste koffies van illy, voor de laagste prijs. Kijk regelmatig op onze site om onze aanbiedingen in de gaten te houden. Met de bonen van illy haal je het beste uit je koffiemachine, keer op keer. Maar een heerlijke espresso van deze Italiaanse koffiebrander smaakt pas echt lekker als je niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Profiteer daarom van ons grote aanbod en onze gratis levering.