Lavazza

Het begon allemaal in de Via San Tommaso in Turijn, Italië. Daar opende Luigi Lavazza in 1895 de eerste Lavazza-winkel. Zijn creativiteit, passie en expertise staan aan de basis van ruim 120 jaar koffie melangeren en branden van koffiebonen. Inmiddels wordt de koffie van deze Italiaanse koffiebrander gewaardeerd door koffieliefhebbers wereldwijd. Lavazza staat gelijk aan authentieke Italiaanse koffie. Koffie zoals de Italianen die graag drinken. Proef de koffie van Lavazza en beleef Italië!

Kijk snel welke koffiebonen van Lavazza bij jou passen. We hebben in ons assortiment alle toppers van Lavazza voor zeer voordelige prijzen. Twijfel je welke koffie je moet kiezen? Probeer dan ons extra voordelige proefpakket. Natuurlijk wordt je bestelling gratis thuis geleverd.

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

De kwaliteit van Lavazza

Bij Lavazza is kwaliteit meer van controleren. Kwaliteit wordt opgebouwd door alle stappen van het productieproces te perfectioneren en te monitoren. Lavazza berust niet in zijn rijke koffiegeschiedenis en de opgedane ervaring. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar nieuwe, innovatieve methoden om hun koffie nog beter te maken. Aandacht voor de keten van koffiebes tot het eindproduct. Dankzij al deze innovaties en kwaliteitstesten haalt Lavazza het beste uit de bonen. Dat proef je als je thuis van een heerlijk kopje Lavazza koffie zit te genieten.

Unieke melanges

Lavazza dankt zijn bekendheid onder andere aan de unieke melanges die deze koffiebrander samenstelt. Ze worden gemaakt door specialisten met diepgaande koffiekennis. Ze gebruiken koffiebonen uit Midden- en Zuid-Amerika en Azië om de gewenste smaak te realiseren.
Dankzij de melanges die Luigi Lavazza in 1910 verkocht, kwamen klanten bij hem om koffie te kopen in plaats van bij een van de vele concurrenten. De lijfspreuk van Luigi Lavazza was ‘In life, there is always more to taste’ en deze lijfspreuk wordt tot op heden nageleefd. Ervaar de smaak van Lavazza en proef de smaak van geperfectioneerde kwaliteit.

Duurzaam koffiedrinken

Ook op het gebied van sociaal maatschappelijke verantwoordelijkheid ben je bij Lavazza aan het goede adres. Zo koopt Lavazza voornamelijk in bij lokale koffieboeren. Het bedrijf doet er alles aan om de impact die de koffieproductie op het milieu heeft zoveel mogelijk te beperken via vooruitstrevende technologische ontwikkelingen. Je kunt dus met een gerust hart van Lavazza koffie genieten! Duurzaam genieten. Overtuigd? Je kunt bij Koffievoordeel terecht voor een brede selectie Lavazza koffiebonen voor een lage prijs! Heb je liever gemalen koffie? Bekijk dan eens onze pagina met Lavazza gemalen koffie.