Segafredo

Proef de smaaksensatie van Italië met Segafredo! Deze overheerlijke espresso is niet alleen te nuttigen in horecagelegenheden, maar nu ook verkrijgbaar bij Koffievoordeel. Wij bieden u de keuze uit vier intense smaken: Espresso Casa 'Gusto Cremoso', Intermezzo, Selezione Crema en Selezione Oro. Naast deze varianten kunt u ook genieten van de cafeïne vrije variant Segafredo CafeSenza. Zo kunt u ongestoord en op elk moment van de dag genieten van uw Segafredo! Wilt u liever gemalen koffie? Segafredo koffie is er ook in gemalen vorm.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Varianten Segafredo

Gusto Cremoso is een kruidige koffie die u een sterke geurervaring geeft met als grote pluspunt de overheerlijke volle crèmelaag. De Segafredo Intermezzo is een krachtige espresso met een geheel eigen karakter, bevat een melange van Arabica en Robusta koffienonen. Een echte favoriet onder de fijnproevers. In de Selezione Crema proef je het echte authentieke Italië. Daarnaast is de Selezione Crema zowel te gebruiken voor espresso als lungo koffie. De Selezione Oro is samengesteld met 80% arabica en 20% robusta. Door deze samenstelling proeft u de krachtige en volle aroma in deze blend. De cafeïnevrije variant CafeSenza wordt gekenmerkt door haar milde espresso koffie met een volle afdronk.

Proefpakket & Voordeel

Voor mensen die nog nooit Segafredo koffie hebben gedronken is het wellicht moeilijk om een keuze te maken tussen de verschillende smaken. Speciaal voor deze twijfelaars heeft Koffievoordeel een Segafredo proefpakket in het assortiment. Zo kunt u verschillende smaken uitproberen en zelf uw favoriet kiezen. Daarnaast biedt Koffievoordeel de grootgebruikers extra voordeel. Wanneer u 8 verpakkingen of meer koopt, ontvangt u naast de reguliere korting nog eens €2,- extra voordeel!

Daarom Koffievoordeel

  •  Snelle bezorging.
  •  Gratis verzending.
  •  De meest voordelige prijs.

Land van herkomst

De espresso koffie vindt zijn herkomst in Italië. Het is dan ook niet zo gek dat Segafredo met haar jarenlange ervaring uitgegroeid is tot één van de beste Italiaanse koffiemerken. Wilt u thuis de smaak ervaren van authentieke Italiaanse koffie? Dan is het proberen van Segafredo zeker de moeite waard. Daarnaast is de keuze voor deze authentieke koffie verantwoord. Sinds enkele jaren staat verantwoord en maatschappelijk ondernemen bij Segafredo hoog in het vaandel. Het koffiemerk streeft naar goede resultaten zonder de effecten hiervan voor mens en milieu uit het oog te verliezen.