Lavazza koffie

Lavazza koffie


De beste Lavazza koffie met kortingen tot 30%!


Lavazza selecteert ieder jaar de beste koffiebonen op plantages over de hele wereld en maakt daarmee de melanges voor de koffies die jij kunt drinken. De magie en harmonie van verschillende koffiemelanges ontstaan doordat er verschillende soorten koffie worden gemengd, met verschillende kwaliteiten (Arabica of Robusta), bewerkingswijzen (gewassen of natuurlijk) en ook uit verschillende landen. Al deze elementen voegen voordelen en bijzondere kenmerken toe en mengen deze met elkaar tot een uitgebalanceerd product met een precies gedefinieerde smaak, aroma en body. Probeer de koffie van Lavazza in je koffiemachine. Succes verzekerd!


Lavazza koffie

Lavazza koffie
Onze koffiekeuze met kortingen!

De beste Lavazza koffie


Al vanaf eind 19e eeuw streeft Lavazza naar optimale kwaliteit als het gaat om koffieproductie. Dit voortdurende streven naar innovatie is één van de grootste krachten van het bedrijf Lavazza. Vandaag de dag is Lavazza het symbool van Italiaanse koffie over de hele wereld, een wereldwijd icoon dat authentieke Italiaanse ervaring vertegenwoordigt.

Lavazza beziet kwaliteit niet als iets wat ‘gecontroleerd’ moet worden, maar ‘opgebouwd’. Het is een dagelijks proces waar iedereen bij zijn steentje aan bijdraagt, een essentieel onderdeel van de productiefase. Innovatieve technieken die op innovatieve manieren worden toegepast: dat zijn de basiswaarden van Lavazza. De Lavazza-kwaliteit wordt iedere dag opgebouwd, dankzij technici die het hele productieproces monitoren. Zij ontwerpen en onderhouden alle procedures tot aan het moment dat de koffie in het kopje wordt geschonken.

Lekker duurzaam Lavazza

Dankzij het ¡Tierra!-project zijn de leefomstandigheden van meer dan 3000 koffietelers verbeterd. Nu worden er landbouwmethoden gebruikt die milieuvriendelijk zijn en meer winst opleveren.