Lavazza koffie

Lavazza koffie


De beste Lavazza koffie met kortingen tot 30%!


Lavazza selecteert ieder jaar de beste koffiebonen op plantages over de hele wereld en maakt daarmee de melanges voor de koffies die jij kunt drinken. De magie en harmonie van verschillende koffiemelanges ontstaan doordat er verschillende soorten koffie worden gemengd, met verschillende kwaliteiten (Arabica of Robusta), bewerkingswijzen (gewassen of natuurlijk) en ook uit verschillende landen. Al deze elementen voegen voordelen en bijzondere kenmerken toe en mengen deze met elkaar tot een uitgebalanceerd product met een precies gedefinieerde smaak, aroma en body.


Lavazza koffie

Lavazza koffie
Onze koffie keuze met kortingen!

De beste Lavazza koffie


Vanaf het eind van de 19e eeuw tot aan vandaag heeft Lavazza altijd gestreefd naar optimale kwaliteit bij de productie van koffie. De voortdurende innovatie, het resultaat van meer dan een eeuw in het bedrijf, is één van de grootste krachten van Lavazza. Vandaag de dag is Lavazza het symbool van Italiaanse koffie over de hele wereld, een wereldwijd icoon dat authentieke Italiaanse ervaring vertegenwoordigt.

Wat Lavazza betreft, wordt kwaliteit niet ‘gecontroleerd’, maar ‘opgebouwd’. Het is een dagelijks proces waar iedereen bij betrokken is en dat een essentieel onderdeel is van de productiefase. Innovatieve technieken die op innovatieve manieren worden toegepast: dat zijn de basiswaarden van Lavazza. De Lavazza-kwaliteit wordt iedere dag opgebouwd, dankzij de doorlopende aandacht van technici. Zijn ontwerpen en onderhouden de procedures die ieder stadium van het productieproces regelen, tot aan het moment dat de koffie in het kopje wordt geschonken.

De keuze van de beste koffie

Lavazza selecteert op plantages over de hele wereld de beste koffie om de vele melanges mee te maken die wij iedere dag kunnen proeven. Celeste d’Oro capsules zijn mijn favoriet door de pittige koffie en de romige melksmaak zonder te zoet te zijn. Als “koffie-met-melk-drinker” vind ik het ook super lekker dat er een goede schuimlaag op de koffies met melk zit. Voor mij de beste combinatie!