Lor espresso

Ontvang gratis 2 luxe L'Or espressoglazen bij uw bestelling

Het drinken van een kop koffie gaat al lang niet meer alleen om smaak en kwaliteit, het is een beleving. En onderdeel van die beleving is het verhaal achter die dat bruine goed. Voor L’OR Espresso koopt Douwe Egberts alleen UTZ Certified koffie in. Dat wil zeggen dat de koffie niet alleen beter, maar ook duurzamer is. Het is dus niet alleen goed voor jezelf, je draagt bij het drinken van de heerlijke L’OR koffies ook bij aan een mooiere wereld. Je kent vast het herkenbare UTZ label wel van verpakkingen, maar wat zit er achter dat logo?

UTZ-certificering laat zien dat de reis van koffieboer tot verkooppunt op een duurzame manier plaatsvindt. Hiervoor volgen boeren een strikte Code of Conduct, waarbij UTZ ze helpt. Boeren krijgen trainingen om duurzaam te oogsten; bijvoorbeeld in het juist gebruiken van snoeitechnieken, bemesting en irrigatie. Daarnaast moeten zij de oogst, maar ook de gezondheid én veiligheid van werknemers en milieu beschermen. Boeren krijgen hierdoor:

- betere oogsten
- een beter inkomen,
- een betere toekomst

Code of Conduct
Elk UTZ Certified product wordt geteeld in overeenstemming met de zogenaamde Code of Conduct, dit zijn richtlijnen voor betere landbouwmethoden en arbeidsomstandigheden, net als een betere zorg voor natuur en jongere generaties.
Vanaf het eerste jaar moeten de boeren voldoen aan de belangrijkste criteria als het gaat om veiligheid, bedrijfsbeheer en administratie, medewerkers en milieubescherming. In de daaropvolgende jaren worden meer gedetailleerde eisen toegevoegd om landbouwers in staat te stellen zich in de loop van de tijd te ontwikkelen en te verbeteren.

Bestel nu een L'OR product en ontvang hierbij twee luxe espresso glazen gratis. Bestel voor 21:00 en u ontvangt uw bestelling ook nog eens de volgende werkdag kosteloos thuis.

Veel koffieplezier, Julia
ArabicavsRobusta