illy koffiemachine

Bestel illy koffiemachines vanaf 89,99 Bestel illy koffiemachines vanaf 89,99

Als je denkt aan kwaliteitskoffie, denk je al snel aan illy. Volgens velen maakt illy de perfecte koffie. De hoge eisen die het bedrijf aan haar producten stelt, legt de lat hoog voor andere koffieproducenten. Ook als het om koffiemachines gaat, streeft illy naar perfectie. Er is niet alleen aandacht besteed aan de kwaliteit van de apparaten van illy. Ook het design valt op: de strakke lijnen van illy Y3 Iperespresso of juist de klassieke look van de X1 Anniversary. Kies je voor illy, dan kies je kwaliteit en stijlvol design. En sublieme koffie dankzij het Iperespresso systeem. Unieke capsules van illy waardoor je steeds weer een perfect bakje drinkt. Bestel je illy machine hier voordelig en snel.

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

De kwaliteit van illy

De kwaliteit van illy is bijna spreekwoordelijk. Hoe komt dat? Dit bedrijf heeft deze reputatie over de jaren opgebouwd door innovatie en het streven naar perfectie hand in hand te laten gaan. De wereldberoemde illy-blend heeft daardoor de smaak van koffie bepaald. Deze blend bestaat uit negen zuivere Arabicasoorten. De samenstelling ervan wordt steeds heel nauwkeurig bepaald om altijd de optimale illy-smaak te hebben. Op die manier hebben de illy Iperespresso capsules uit je illy apparaat altijd de vertrouwde illy-smaak.

Iperespresso

De machines van illy werken volgens het systeem Iperespresso, voorheen ook wel illy MIE genoemd. MIE staat voor Metodo IperEspresso. Het werkt heel simpel. Je legt een capsule in de machine of in de piston en drukt op de knop. Dankzij het unieke ontwerp van de capsules heb je elke keer weer een perfect bakje. Het water wordt verdeeld over de hele cup, zodat de koffiesmaak optimaal is. Het resultaat is een volmaakte espresso, lungo of filterkoffie met een heerlijke, fluweelzachte cremalaag.

Espresso&Coffee

Sinds een tijdje maakt illy machines waarmee je zowel een illy Iperespresso espresso kunt maken als een illy filterkoffie. Zo heb je de mogelijkheid om de ene keer te genieten van een mooie, reebruine crema en de andere keer van een lekkere kop aromatische filterkoffie, dankzij de speciaal hiervoor gemaakte filterkoffiecapsules van illy. Wil je nog meer variatie? Probeer dan eens de Monoarabica’s, bijvoorbeeld de Guatemala. Proef zo de specifieke smaak van koffies uit verschillende werelddelen. Allemaal even eenvoudig gemaakt met het illy Iperespresso machine.