Melitta assortiment

Melitta koffie

Melitta Bentz hield van koffie als geen ander. In 1908 vond zij de koffiefilter uit en legde daarmee de basis voor modern koffiegenot.

Voor de creatie van bijzondere smaken, laat Melitta zich inspireren door verschillende koffieculturen en koffiesoorten uit de hele wereld. Met eigen onderzoek en ontwikkeling wordt aan de bereiding eigentijds vorm gegeven in een modern design.

De koffie wordt tijdens elke fase van zijn reis alleen in handen gegeven van echte experts. Zo kan er een constante hoge kwaliteit gegarandeerd worden voor elke kop koffie.

» Bekijk hier al onze Melitta koffie  

 

    

De beste Melitta koffiemelanges

Koffie van 100% Arabica bonen, zoals Melitta Bella Crema, wordt gekenmerkt door een licht, goudbruin crema. Deze ontstaat door de hoge druk waarmee de volautomaat heet water over de gemalen koffie perst. De vele aroma’s die hierbij worden gebonden, verlenen de crema een bijzonder intensieve en aromatische smaak. En omdat de zachte aroma’s in koffie gemakkelijk kunnen vervliegen werkt de fijn geporiede crema bovendien als een beschermende mantel, op deze manier wordt er gezorgd voor een langdurig koffiegenot.

Melitta, het geheim van goede koffie!