Altezza

Altezza Altezza

Geniet van de heerlijke koffie van Altezza. Altezza heeft een naam opgebouwd als het gaat om kwaliteitskoffie voor een voordelige prijs. Het is zeer krachtige en intense koffie die met de grootst mogelijke zorg en passie is samengesteld. De kruidigheid van laurier en mooie tonen van zoethout zorgen voor een intense, lange afdronk. Heerlijk als volle espresso, maar ook de perfecte koffie voor een smakelijke cappuccino of latte macchiato. Perfect om in je volautomatische koffiemachine te gebruiken! Ervaar het zelf en ontdek de sublieme smaak van Altezza Slow Roast. Bestel je Altezza koffie hier en profiteer van de laagste prijs, 100% proefgarantie en gratis levering.

12 Artikel(en)

per pagina

12 Artikel(en)

per pagina

Koffie volgens Altezza

Het koffiemerk Altezza maakt zich hard voor kwaliteitskoffie voor een scherpe prijs. Deze koffie straalt passie uit, en ook vakmanschap. Al veel koffieliefhebbers zijn tot de conclusie gekomen dat Altezza de verwachtingen overtreft. Ze zijn overtuigd geraakt van de heerlijke, kruidige koffie van Altezza. Het motto van Altezza: Kwaliteit voor een scherpe prijs. Steeds meer koffiedrinkers zijn het erover eens: de koffie van Altezza maakt je dag! Ervaar het zelf.

Bonen of cups?

Het eerste product van Altezza dat op onze site verscheen, was Altezza Slow Roast koffiebonen. Een heerlijke kruidige blend met tonen van laurier. Perfect voor de beste krachtige espresso’s en romige cappuccino of latte macchiato! Door de grote populariteit van deze koffie en de aanhoudende vraag of er ook capsules voor Nespresso® waren van dit koffiemerk, hebben we ook de capsules van Altezza ingekocht en op onze site aangeboden. Natuurlijk na een kritisch onderzoek van ons testpanel. Inmiddels zijn veel koffiebonen- en capsulegebruikers het erover eens: de koffie van Altezza is super, en dat voor een superlage prijs. Bestel je Altezza koffie hier en profiteer van onze lage prijs, gratis levering en 100% proefgarantie.