Australian

Australian Australian

Australian geeft maar liefst 6 High Tea's weg voor Moederdag. U maakt automatisch kans op deze fantastische prijs bij een cadeaupakket met daarin Australian Cacao Powder of bij drie doosjes. Smullen van zoete en hartige hapjes, compleet met heerlijke koffie of thee: een high tea is altijd genieten, in een sfeervolle theetuin of trendy restaurant met gevulde bagels, donuts of soep. Traditioneel Brits kan natuurlijk ook. Welk high tea adres je ook kiest, het wordt smullen!

Australian stelt het volgende beschikbaar: - Een High Tea voor 2 personen - Zoete en hartige lekkernijen met een kopje thee t.w.v. € 34,90 - Beschikaar op 160 verschillende adressen - Geldigheidsduur van 2 jaar. Voor alle informatie zie: www.bongo.nl/cadeaubon-high-tea Voorwaarden: De cadeaubon wordt verloot onder iedereen die een bestelling plaatst met 3 doosjes Australian Cacao Powder of bij bestelling van een cadeaupakket bonen of cadeaupakket Nespresso met hierin een doosje Australian Cacao Powder.

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina

Kies je voor de koffie van Australian, dan kies je voor koffie van de hoogste kwaliteit. Dankzij een zorgvuldig en uniek brandproces krijgen alle blends van Australian hun superieure, verleidelijke smaak. Deze koffiebonen zijn uiterst zorgvuldig geselecteerd, en komen van de mooiste plantages over de gehele wereld. Ze zijn 100% Max Havelaar en 100% Biologisch. Verantwoord genieten dus. Bestel je koffie van Australian hier en profiteer van onze gratis levering, laagste prijzen en 100% proefgarantie.