Blushing Coffee

Blushing Coffee Blushing Coffee

Blushing Coffee is ontstaan naar een idee van Gordon, onder andere bekend als zanger en entertainer maar vooral als levensgenieter. Net als velen is Gordon een échte koffiefanaat en het idee voor Blushing Coffee kwam tot leven tijdens een bijzondere reis door Zuid-Amerika. Daar groeide de passie voor koffie en ook zag Gordon met eigen ogen het belang van eerlijke en duurzame koffie. De zoektocht naar eerlijke en goede koffie bracht Gordon naar Colombia. Samen met plaatselijke koffieboeren zijn de beste selecties samengesteld voor de beste koffie.

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina

Blushing Coffee

De ambachtelijke manier van oogsten en verwerken zorgt voor de beste selectie bonen van Colombiaanse bodem en dat proef je. Deze nieuwkomer in de koffiewereld is naast vol van smaak ook duurzaam geproduceerd. Alle koffievarianten van Blushing Coffee zijn voorzien van het UTZ-keurmerk.

U kunt Blushing Coffee zonder risico proberen. Dankzij onze 100% proefgarantie weet u altijd zeker dat u de goede koffie drinkt. Wij zijn pas tevreden als u de koffie lekker vindt. Daarnaast is slepen met zware boodschappentassen niet meer nodig, de koffie wordt gratis bij u thuis afgeleverd.