Capsul-in box

Een Nespresso machine bezorgt u iedere dag lekkere koffie, maar u bent hierdoor wel gebonden aan Nespresso cups. Capsul-in heeft er echter voor gezorgd dat u zelf de koffie kan kiezen. De lege cups voor het Nespresso apparaat kunt u zelf vullen met gemalen koffie. Zo kunt u geheel zelf de koffie uitzoeken en toch optimaal genieten van uw Nespresso machine.

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Hoe werken de Capsul-in cups voor het Nespresso apparaat?

U ontvangt lege cups met zelfklevend folie en een capsul-in houder. De koffiecups vult u met fijngemalen koffie naar keuze waarbij u de bijgeleverde Capsul-in houder kunt gebruiken. Druk de koffie vervolgens zachtjes aan en dek de cup af met de zelfklevende folie. De cup is zeer eenvoudig te vullen en af te sluiten. Binnen enkele seconden kunt u de cup in het Nespresso apparaat plaatsen en genieten van een verse kop koffie met uw zelfgekozen, overheerlijke gemalen bonen.

De voordelen

  •  U kunt nu ook koffie van de lokale koffiebrander voor uw Nespresso machine gebruiken
  •  U betaalt een voordelige prijs voor de lege Nespresso capsules
  •  U kunt nu ook biologische en fair-trade koffie drinken met uw Nespresso machine
  •  De capsules zijn eenvoudig te gebruiken en binnen enkele seconden klaar

Met de Capsul-in capsules kunt u verschillende koffiesmaken, -sterktes en -merken afwisselen. Daarnaast is een zelf gevulde Nespresso capsule een stuk voordeliger. U kunt namelijk zelf de prijs van de koffie bepalen.

Capsul-in wereldwijd

De cups van Capsul-in worden geproduceerd en verkocht door het bedrijf Equity Holding SA, dat verschillende vestigingen heeft in Frankrijk, Luxemburg en Denemarken. De koffiecups worden geproduceerd in Frankrijk. De materialen die men gebruikt tijdens het productieproces zijn geschikt voor gebruik in combinatie met voedsel en zijn in overeenstemming met de eisen van de EU. Zo zijn alle capsules bijvoorbeeld BPA vrij.

Voor alle Nespresso apparaten

De Capsul-in cups zijn geschikt voor alle type Nespresso apparaten en kunnen worden gevuld met koffie naar keuze. Zo krijgt de koffie uit uw Nespresso apparaat een heel andere beleving. De capsul-in cups worden geleverd met een houder die u helpt om de koffiecups te vullen en de koffie aan te drukken. Wilt u niet meer gebonden zijn aan de Nespresso koffie, maar de cups voor het Nespresso apparaat kunnen vullen met koffie naar eigen keus? Dan is de Capsul-in box de ideale en voordelige oplossing.

Naast het functionele capsul-in systeem heeft Koffievoordeel verschillende koffiemerken in koffiecups voor Nespresso de machine, zoals Celeste d’Oro, Australian en Grand Maestro Italiano. Al deze cups zijn geschikt voor uw Nespresso apparaat. U heeft dus genoeg keuze naast de originele Nespresso koffie. Bekijk ze allemaal!