Celeste d'Oro

Celeste d'Oro Celeste d'Oro

Koffie die nooit gaat vervelen. Hemels goud. Zo kan de koffie van Celeste d’Oro omschreven worden. Koffievoordeel heeft een mooie selectie van de koffies van Celeste d'Oro, zodat jij kennis kunt maken met dit gerenommeerde koffiemerk. Heel wat thuisbarista’s en horecagelegenheden gingen je voor. We hebben in ons bonenassortiment de Chiaro en de Forte van Celeste d'Oro. Bonen waar we gewoon erg enthousiast over zijn. Met deze bonen haal je als het ware Italië bij je in huis. Haal de koffie van Celeste d’Oro hier en profiteer van de laagste prijs, 100% proefgarantie en gratis levering.

25 Artikel(en)

per pagina

25 Artikel(en)

per pagina

De 7 voordelen van de koffie van Celeste d’Oro

1. 100% Arabica: De koffie van Celeste d’Oro is samengesteld uit de allerbeste Arabicabonen uit de hele wereld. Deze bonen groeien uitsluitend in hooggelegen gebieden en zijn van de hoogste kwaliteit.

2. Allerbeste kwaliteit: De koffie van Celeste d’Oro onderscheidt zich door de hoogste kwaliteit. Dat komt door de hoge eisen die deze koffiebrander stelt. De koffie heet niet voor niets ‘Hemels goud’.

3. Slowroast: De koffie van Celeste d’Oro is Slow Roasted, oftewel langzaam en ambachtelijk gebrand. Daardoor komen de koffiearoma’s bij het branden nog beter vrij in de boon en is de smaak intenser.

4. Ongekend populair: Steeds meer koffieliefhebbers drinken de koffie van Celeste d’Oro. Ze willen nooit meer anders! Deze koffie heeft geen reclame nodig: hij verkoopt zichzelf en smaakt naar meer.

5. 100% proefgarantie: U kunt de koffie van Celeste d’Oro zonder risico proberen, dankzij onze 100% proefgarantie! Wij zijn pas tevreden als u de koffie lekker vindt.

6. Gratis levering: Waarom nog slepen met koffie in boodschappentassen? De koffie komt gewoon naar u toe. Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis levering!

7. Laagste prijs van Nederland: Bij Koffievoordeel betaalt u nooit teveel. U krijgt de koffie van Celeste d’Oro altijd voor de laagste prijs van Nederland. Superverse voorraad.