Dolce GustoDolce Gusto
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dolce Gusto®

Ontdek koffie op een totaal andere manier met NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Met deze handzame en stijlvolle machines zet u in een handomdraai de lekkerste koffies. Stevige espresso's, romige cappuccino's en schuimende latte macchiato's, alles kan. Met hetzelfde gemak maakt ook een heerlijke warme chocolademelk of een kop thee. De veelzijdigheid van het Dolce Gusto® blijft verbazen. Neem gerust een kijkje in ons rijke assortiment en bestel heel voordelig de smaken die u het lekkerst vindt. Proef de hoge kwaliteit bij elke slok! Bestel uw Dolce Gusto® koffie bij Koffievoordeel en profiteer van de laagste prijs, 100% proefgarantie en gratis levering.

Het gemak en geluk van Dolce Gusto®

Veel koffieliefhebbers kunnen zich geen dag voorstellen zonder Dolce Gusto® machine. Het gemak van een capsule voor elke mogelijke drank: een heerlijke cappuccino na het eten. Of een espresso om de dag met pit mee te beginnen. Elke keer constante en de hoogste kwaliteit dankzij Dolce Gusto®. Één druk op de knop is genoeg. Bovendien zien de machines er zeer stijlvol uit. Het is dus niet zo gek dat het systeem in veel huishoudens een prominente plek in de keuken krijgt. Koffieplezier binnen handbereik!

Welke capules?

Sinds de opkomst van het Dolce Gusto® systeem is het aanbod van capsules rijkelijk gegroeid. Naast de capsules van het merk Dolce Gusto® zelf, zijn er inmiddels heel wat smakelijke en betaalbare alternatieven bij gekomen. Het merk Celeste d’Oro biedt bijvoorbeeld capsules in de smaken Espresso, Lungo, Café au Lait, Cappuccino en Latte Macchiato. Heerlijk van smaak en mooi geprijsd, ideaal om uit te proberen. Bestel bijvoorbeeld een van onze proefpakketten om eenvoudig kennis te maken. Ontdek de lekkere smaak van deze verfijnde capsules.

Onbezorgd genieten

Als Dolce Gusto® drinker houdt u natuurlijk van het gemak van capsules en van de kwaliteit van goede koffie. Koffievoordeel wil het zijn klanten daarom zo makkelijk mogelijk maken om te genieten van de beste koffies. Daarom kunt u bij ons altijd bestellen met de garantie dat u geen verzendkosten hoeft te betalen. Bovendien bieden wij altijd 100% proefgarantie. Dat wil zeggen dat u de koffie altijd terug mag sturen wanneer deze niet naar wens is. Zo kunt u altijd onbezorgd genieten van de lekkerste en beste Dolce Gusto® koffies!