Dolce Gusto

Dolce Gusto Dolce Gusto

Ontdek koffie op een totaal andere manier met NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Met een handzame en stijlvolle machine maak je in een handomdraai de lekkerste koffies, stevige espresso's, romige cappuccino's en schuimende latte macchiato's. Maar met hetzelfde gemak maak je ook een heerlijke warme chocolademelk of zet je een kopje thee. De veelzijdigheid van het Dolce Gusto® systeem laat veel mensen verbaasd staan. Blijf variëren met dit unieke systeem. Neem gerust een kijkje in ons rijke assortiment en bestel heel voordelig de smaken die je het lekkerst vindt. Proef de hoge kwaliteit bij elke slok! Bestel je koffie van Dolce Gusto hier en profiteer van de laagste prijs, 100% proefgarantie en gratis levering.

28 Artikel(en)

per pagina

28 Artikel(en)

per pagina

Het gemak en geluk van Dolce Gusto®

Veel koffieliefhebber kunnen zich bijna geen wereld voorstellen zonder Dolce Gusto®. Het gemak van een capsule voor elke denkbare drankje: Een heerlijke kop cappuccino na het eten. Lekker toch? Of een espresso met pit om de dag mee te beginnen. Elke keer de hoogste kwaliteit dankzij Dolce Gusto®. Vandaar dat veel keukens een vast plekje hebben gekregen voor een stijlvol apparaat om deze capsules te verwerken tot heerlijke koffie. Één druk op de knop is genoeg. Koffieplezier binnen handbereik van iedereen!

Welke capules?

Welke capsules kun je het beste gebruiken als je een Dolce Gusto® apparaat hebt? Naast de capsules van het merk Dolce Gusto® zelf, zijn er inmiddels heel wat goedkopere en goede alternatieven. Het merk Celeste d’Oro bieft bijvoorbeeld capsules voor Dolce Gusto® in de smaken Espresso, Lungo, Café au Lait, Cappuccino en Latte Macchiato. Lekker om allemaal te proberen. En dat kan voor een supervoordelige prijs. Bestel bijvoorbeeld een van de proefpakketten of stel je eigen proefpakket samen. Ontdek de lekkere smaak van deze verfijnde capsules.

Onbezorgd genieten

Als Dolce Gusto® drinker houd je natuurlijk van het gemak van capsules en van de kwaliteit van goede koffie. Koffievoordeel wil het zijn klanten ook zo makkelijk mogelijk maken om te genieten van de lekkerste en beste koffies. Daarom kun je bij ons altijd bestellen met de garantie dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Bovendien kun je altijd gebruikmaken van onze 100% proefgarantie. Dat wil zeggen dat je koffie altijd terug kunt sturen als deze niet naar wens is. Zo kun je altijd onbezorgd genieten van de lekkerste en beste koffies!