Douwe Egberts

Douwe Egberts Douwe Egberts

De koffie van Douwe Egberts staat voor kwaliteit. De koffiebonen die ze gebruiken komen uit verschillende landen en worden door vakkundige koffiemeesters geselecteerd. Vervolgens stelt een speciale melangeur een blend van Douwe Egberts koffiebonen samen die perfect in harmonie is. Wanneer de melanges zijn samengesteld kunnen de bonen worden gebrand. Douwe Egberts neemt dit proces uiterst serieus en werkt alleen met de beste vakmannen. Alles om jou een overheerlijk kopje koffie te geven. Hieronder hebben we de populairste blends voor je geselecteerd. De Douwe Egberts Aroma Rood, Aroma Variaties Mocca, Aroma Variaties Excellent en Espresso, allemaal extra voordelig. Bestel je koffie van Douwe Egberts hier en profiteer van de laagste prijs, 100% proefgarantie en gratis levering.

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Variaties binnen de Douwe Egberts koffiebonen

  •   Douwe Egberts Aroma Rood wordt al lange tijd geroemd om zijn vertrouwende karakter en zijn unieke smaak.
  •   De Douwe Egberts Aroma Variaties Mocca bezorgt je een ultiem koffiemoment en is buitengewoon lekker in combinatie met mokka.
  •   De Douwe Egberts Aroma Variaties Excellent is het pareltje onder de koffiebonen; hij is veelzijdig en heeft een aromatische afdronk.
  •   De Douwe Egberts Espresso van 100 % Arabica koffiebonen tovert bij iedere fijnproever een glimlach op zijn gezicht!

De geschiedenis van Douwe Egberts

In 1753 legden Egbert Douwes en zijn vrouw Akke Thijsses de basis voor een groots koffiemerk. Dat betekent dat Douwe Egberts koffiebonen al meer dan 260 jaar worden gebrand. Het merk is ontstaan in een klein kruidenierswinkeltje in het Friese Joure waar Egbert Douwes in die jaargetijden vooral producten verkocht die tot het dagelijkse genoegen van het leven behoorden zoals koffie, thee en tabak. Jaren later, in 1919, opent het merk Douwe Egberts zijn eerste hoofdkantoor in Utrecht. Vanaf deze vestiging werden de zakken met ruwe Douwe Egberts koffiebonen met paard en wagen naar de koffiebranderij gebracht.

Voordeel op Voordeel

Koffievoordeel staat bekend om zijn voordelige prijzen. Wij streven altijd naar het aanbieden van goede producten voor de scherpste prijzen. Maar dat is niet alles: bij Koffievoordeel ontvang je voordeel op voordeel. Hoe meer producten je afneemt, hoe goedkoper wij de koffie aanbieden. Daarnaast bezorgen wij je bestelling gratis op het adres dat je opgeeft.

Wil je ook de koffiebonen van Douwe Egberts proberen of wil je ze opnieuw bestellen? Bestel dan gemakkelijk en snel op Koffievoordeel. Wil je graag Douwe Egberts koffie drinken maar heb je een Nespresso machine? Ook dan is mogelijk om deze koffie te drinken met onze Douwe Egberts capsules. Liever gemalen koffie? Koffievoordeel heeft ook Douwe Egberts koffie in het assortiment die gemalen is.