Noir

NOIR maakt kwaliteitskoffie toegankelijk voor een breed publiek. Betaalbare koffie van absolute topkwaliteit. De verschillende blends koffiebonen en de filterkoffie van NOIR zijn stuk voor stuk bestsellers. Nieuwsgierig naar deze koffie? Probeer dan een van de blends van NOIR. Niet tevreden? Maak dan gebruik van onze 100% proefgarantie.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

NOIR: Duurzaam en verantwoord

Het koffiemerk NOIR hecht waarde aan vriendschap en daarom aan duurzaamheid. Vriendschap in de manier waarop de koffie tot stand komt, vriendschap in het effect dat koffie moet hebben. De bindende kracht van koffie vanaf de groei van de koffiebes tot aan de heerlijke espresso of kop filterkoffie die je drinkt. Iedereen mag genieten van dit mooie product: de koffieboeren en zijn medewerkers, en natuurlijk ook de koffiedrinker. Dankzij de UTZ of Rainforest Alliance certificering van de koffies van NOIR zal de nasmaak van deze koffies zeker nooit bitter zijn. Bestel deze verbindende en duurzame koffie hier heel voordelig.

Koffie-experts

De koffiebranders van NOIR willen kwaliteitskoffie toegankelijk maken voor iedereen die geniet van het leven en goede koffie. Hiervoor gaan ze letterlijk grenzen over. Het begint bij de landen van oorsprong, waar toegewijde boeren hun koffie verbouwen. Uiteindelijk maken de koffie-experts in Nederland bij Pelican Rouge Coffee Roasters er een koffie van, die staat voor “perfection in a cup”. Overtuig jezelf van de smaak van NOIR.

De mysterieuze ogen van NOIR

Van wie zijn de mysterieuze ogen op de verpakking van NOIR? De legende vertelt over een jonge vrouw die in de buurt van de stad Mocha woont. Haar familie verbouwt koffie in een vallei, de beste koffie uit de regio. Deze vrouw houdt van koffie en weet als geen ander hoe koffie moet smaken. Ze is vaak op de markt van Mocha om verse producten te kopen voor haar familie. Daar droomt ze ervan de wereld te ontdekken en andere mensen te laten genieten van goede koffie. Op een dag vraagt haar vader haar om een koffieplant naar haar oom te brengen. Terwijl ze met het plantje in de haven loopt en geniet van de bedrijvigheid, hoort ze een lach in de menigte. Ze draait zich om en ziet een vriendelijk gezicht. Dan besluit ze haar hart te volgen. Dat was 1616… Zien we haar ogen op de verpakking van NOIR? Alles wat we weten is dat NOIR mensen laat genieten van goede koffie!