Tiktak

Al meer dan 140 jaar is Tiktak het meest gerenommeerde koffiemerk van Nederland. In 1870 startte Klaas Tiktak in Groningen met het branden van, volgens eigen zeggen, “de suyverste koffij”. Gewoon lekkere koffie van de hoogste kwaliteit, zonder poespas. Sinds 1995 heeft TIKTAK het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. Gun jezelf de ultieme koffiesensatie met de Koninklijke koffiebonen van Tiktak voor een zeldzaam scherpe prijs. Bestel hier en profiteer van onze laagste prijs en gratis levering.

15 Artikel(en)

per pagina

15 Artikel(en)

per pagina

Koffie volgens Tiktak

Het oer-Hollandse koffiemerk Tiktak staat niet alleen voor kwaliteit. Tiktak straalt ook Noord-Nederlandse nuchterheid uit: Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Geen gedoe, maar gewoon goede koffie. Daarmee is deze koffiebrander groot geworden. Dus of je nu koffiebonen zoekt voor een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato, of misschien toch gemalen koffie voor je filterapparaat, Tiktak biedt altijd de hoge kwaliteit die je gewend bent. En je koffie smaakt nog lekkerder omdat de meeste koffies van Tiktak Fairtrade zijn!

De reis van de koffie

De koffiebonen van Tiktak komen onder andere uit Brazilië. Tiktak is daar eigenaar van de grootste aaneengesloten koffieplantage ter wereld. Daar groeien alleen de beste Arabica en Robusta koffiebonen. De melangeurs van Tiktak kennen als geen ander de eigenschappen van elke boon. Zo kunnen ze elke keer weer een perfecte blend samenstellen. Vervolgens wordt elke blend gebrand op een bed van hete lucht. Daardoor krijgt elke koffie boon de perfecte smaak en de hoogste kwaliteit. De kwaliteit die je van Tiktak gewend bent. Bestel je Tiktak koffie hier en profiteer van onze lage prijs, gratis levering en 100% proefgarantie.

Tiktak thee

Tiktak maakt, naast koffie, ook thee. Ook de thee van Tiktak straalt kwaliteit uit. En duurzaamheid. Het hele assortiment thee heeft het Fair Trade keurmerk. Daardoor smaakt de thee nóg lekkerder. De thee van Tiktak staat bekend om zijn betoverende aroma en uitmuntende smaak. Wil je deze thee ook proberen? Je bestelt hem hier heel voordelig.