Proefpakketten

Het blijft lastig om te kiezen tussen alle koffies uit ons rijke assortiment. Maak daarom nu heel eenvoudig en voordelig kennis door één van onze koffiepakketten te bestellen. We hebben ze in alle soorten en maten. Koffiebonen, gemalen koffie, capsules voor Nespresso of Dolce Gusto, illy Iperespresso en ga zo maar door. Bepaal zelf je favoriete koffie! Je profiteert altijd van onze gratis levering en 100% proefgarantie. Zo kun je onbezorgd genieten van de lekkerste koffies.

Artikelen 1 tot 48 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Koffiepakket: een perfect cadeau

Koffiepakketten zijn de beste manier om voordelig kennis te maken met verschillende koffies. Alleen door te proberen en te proeven ontdek je nieuwe smaken. Waarom zou je iemand anders die gelegenheid niet gunnen? Een koffiepakket is een origineel cadeau waar je iemand echt mee verrast. Het enige wat je moet uitzoeken is welk type koffie iemand drinkt. Heeft iemand een filterapparaat, bonenapparaat, Nespresso® of Dolce Gusto® koffiesysteem? Voor elke koffieliefhebber is er een pakket beschikbaar. Helemaal feestelijk zijn de koffie cadeaupakketten met chocolade, zoals de Tony’s Chocolonely koffiepakketten.

Koffiepakket per thema

Elk proefpakket is samengesteld op basis van een bepaald thema. Ben je op zoek naar de lekkerste 100% Arabica koffie? Probeer dan het 100% Arabica koffiepakket. Ontdek hoe divers verschillende Arabica koffies kunnen smaken, en kies natuurlijk je persoonlijke favoriet. Andere categorieën zijn: Topmerken, Zacht en verfijnd of Krachtig en Pittig. Voor elk wat wils. Of je nu een espressodrinker bent of warm loopt voor een cappuccino, je zult altijd een pakket vinden dat bij je past. Ook zijn er pakketten die koffiemerken uitlichten, zoals illy, Lavazza of Douwe Egberts. Natuurlijk krijg je bij Koffievoordeel altijd de scherpste prijzen voor de beste koffie. Niet voor niets zijn wij uitgegroeid tot dé online Koffiewinkel van Nederland. Je profiteert altijd van gratis verzending!