Redbeans assortiment

Wij zijn Redbeans

Redbeans gelooft oprecht dat koffie veel lekkerder kan. Lekkere koffie, gemaakt van handgeplukte ‘rode bonen’. Het summum van smaak beschikbaar voor iedereen. Op het werk, thuis en in de horeca.

Redbeans wordt gemaakt van de allerbeste Arabica bonen. Redbeans koffie is 100% hand geplukt van alleen de beste ‘rode bonen’en biologisch verbouwd, want alleen zo kun je de beste rijpe ‘rode bonen’ selecteren en krijg je de allerlekkerste koffie. Er wordt uitgegaan van het goede in de koffieboon en gelooft dat koffiebonen over de hele wereld prima samen kunnen werken. Sterker nog, als de juiste soorten gecombineerd worden vullen deze elkaar niet alleen aan maar brengen ze elkaars beste smaakeigenschappen naar voren.

» Bekijk hier al onze Redbeans koffie  

 

    

Redbeans duurzame koffie

Redbeans duurzame koffie is de eerste klimaatneutrale koffie van Nederland. De gehele keten inclusief branden, verpakking en transport is klimaatneutraal. Er worden uitsluitend aluminiumvrije en recyclebare verpakkingen gebruikt, een milieuplan zorgt continue voor verbeteringen.

Kwaliteit van goede koffie begint bij de boer. De bonen worden rechtstreeks ingekocht bij organisaties van kleine boeren: Ethiopië, Peru, Bolivia, Mexico en Honduras.
Daarom kiest Redbeans voor fair trade koffie, door in te kopen volgens de handelsvoorwaarden Fair Trade. Fair Trade is goed voor de boer en de koffie. Want als je mensen beloont voor hun vakmanschap en een eerlijke prijs betaalt, kunnen ze met liefde een topproduct maken.