Segafredo Intermezzo

Segafredo Intermezzo


De lekkerste Segafredo koffie met kortingen tot wel 56%!


Segafredo Zanetti is de enige koffiebrander ter wereld dat het hele productieproces van koffiebeheer in eigen beheer heeft. Van selectie van de koffiebonen op de plantages in Brazilië en Costa Rica, tot de kunst van het mengen en branden in moderne faciliteiten. Segafredo Espresso bestaat uit een uitgekiende kwalitatief hoogwaardige melange van alleen de allerbeste Arabica en Robusta koffiebonen. Het volgens een oud Venetiaans recept langer en dieper branden van de melange geeft Segafredo de kenmerkende body en heerlijke smaak!Top 3 - Segafredo


Segafredo koffie

Segafredo koffie


Verantwoord ondernemen bij Segafredo Zanetti


Segafredo Zanetti streeft naar goede resultaten, terwijl de effecten hiervan voor mens en milieu niet uit het oog verloren worden. Dit verantwoord ondernemen is terug te vinden in de gehele organisatie, zowel nationaal als internationaal. De combinatie van passie, ervaring en de beste blends is het geheim achter de ware smaak van Italiaanse koffie, een van de meest geliefde ter wereld.

Speciaal voor degene die thuis graag koffiebonen malen heeft Segafredo een groot assortiment koffiebonen. Zo kunt u thuis genieten van de versheid, geur, aroma en smaak. Deze koffiebonen en de gemalen koffiebonen zijn te gebruiken in de koffiemachine. Voor mensen die van gemak houden heeft Segafredo een nieuw koffiecapsulesysteem, zodat u ook thuis kunt genieten van een heerlijke, romige espresso door middel van capsules. Om de kwaliteit en smaak te behouden zijn de Espresso 1 capsules per stuk luchtdicht verpakt. De capsules zijn biologisch afbreekbaar. Ook zeer gemakkelijk zijn de Segafredo koffiepads; het perfecte samenspel tussen kwaliteit en gemak in een koffiepad. Om thuis een heerlijke cappuccino te maken is er de Monta Melkopschuimer, om gemakkelijk melkschuim te maken die perfect is in combinatie met de Segafredo koffie. Ook is er een speciale serie theeën, alle met unieke kwaliteit. Al meer dan 140 jaar selecteerd Brodies de beste bladeren zodat u kunt genieten van een heerlijke kop thee.


Segafredo Zanetti Koffie

Passie en ervaring, gecombineerd met blends van topkwaliteit, vormen Segafredo Zanetti’s geheim, waarmee zij de meest gedronken koffie ter wereld zijn geworden.