Koffie met Korting speciaal voor u!

Naar de supermarkt voor losse koffie? Dat is bij ons niet nodig! 24 uur per dag kunt u op Koffievoordeel uw order plaatsen en de volgende dag heeft u de Koffie al in huis. In onze webwinkel heeft u de keuze uit een enorm assortiment van overheerlijke koffie's. Deze zijn afkomstig uit alle toonaangevende koffiegebieden over de hele wereld. Wacht niet langer en maak nu wel heel voordelig kennis met ons assortiment!

Geniet van de heerlijkste koffie bij u thuis. Bij koffievoordeel bieden we kwaliteit, gemak en de overheerlijkste koffievariaties tegen de scherpste prijs aan. Koffie met een beleving dat mag u van koffievoordeel verwachten.

Omdat u op deze pagina bent gekomen willen we dit graag direct bewijzen. Daarom ontvangt u 10% extra kassakorting op uw bestelling! 

 

Altijd als eerste op de hoogte! 


Gebruik Actiecode: LEKKERE-KOFFIE

 

Maak uw keuze uit ons assortiment

Wacht niet langer en bestel nu uw favoriete koffie met bovenstaande kortingscode, maak uw keuze uit onze ruime selectie, koffiebonen, capsules (geschikt voor Nespresso), koffiepods (ESE) en gemalen koffie.

   

Koffiebonen met 10% korting

 
   
  » Bekijk hier al onze koffiebonen  

 

   

Koffie capsules met 10% korting

 
   
  » Bekijk hier al onze koffie capsules
 

 

   

Koffie pods met 10% korting

 
   
  » Bekijk hier al onze koffie Pods
 

 

   

Gemalen Koffie met 10% korting

 
   
  » Bekijk hier al onze gemalen koffie
 

 

De koffievoordeel nieuwsbrief

Ontdek de wereld van de koffie volgens Koffievoordeel. Wij zijn de absolute koffiespecialist van Europa, alle bekende merken bieden we aan en we werken met alleen de allerbeste koffieboeren voor onze speciale blends. Hierdoor kunnen we u voorzien van de lekkerste koffie voor zeer scherpe prijzen.

Het voordeel van Koffievoordeel is dat je al je bestellingen vanuit je luie stoel kan doen en dat u er op kunt vertrouwen dat we uw bestelling binnen no-time bij u thuis hebben bezorgd! Bij uw eerste bestelling gebruikt u natuurlijk de kortingscode: LEKKERE-KOFFIE om te profiteren van maar liefst 10% op uw bestelling. Wilt u geen actie missen dan is onze nieuwsbrief echt wat voor u. Altijd een op maat gemaakte aanbieding van de lekkerste koffie, dat is een garantie!

 

Altijd als eerste op de hoogte!