Voor de lezers van De Limburger

TEST Lekkere koffie voor alle soorten apparaten Lekkere koffie voor alle soorten apparaten

Koffievoordeel.nl heeft een unieke aanbieding voor de lezers van de Limburger. Maak kennis met de lekkerste koffies voor de allerlaagste prijs. Nu met gratis 2 luxe dubbelwandige glazen! Lekkere koffie voor alle soorten koffieapparaten. Geniet van de hemelse koffie van Celeste d’Oro. Profiteer nu van deze tijdelijke aanbieding en maak snel een keuze uit de koffiepakketten. De bestelling wordt ook nog gratis geleverd.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Celeste d’Oro = hemels goud

Celeste d’Oro is de Italiaanse vertaling van 'hemels goud'. Een terechte naam voor dit koffiemerk. Fijnproevers zijn vol lof over de heerlijke, aromatische smaak van deze Italiaanse koffie. De bonen zijn volledig afkomstig van de Arabica plant en voldoen aan alle Fairtrade eisen. Celeste d’Oro is een exclusief en relatief onbekend merk. Steeds meer koffieliefhebbers en espressokenners kennen inmiddels deze speciale koffie. Nu heeft ook u de kans om dit uitzonderlijke koffiemerk in huis te halen. Als u nog niet bekend bent met Celeste d'Oro koffie is dit de uitgelezen kans om deze zelf eens uit te proberen. Bestel snel een van de pakketten.

Waarom nu bestellen?

  •  Snelle bezorging.
  •  Gratis verzending.
  •  Unieke lezersaanbieding.

Pakketten voor alle koffieapparaten

Deze promotie geeft iedereen een unieke kans. Of u nu een filterkoffiezetapparaat hebt, een Nespresso-, Senseo- of Dolce Gusto-systeem, of een volautomatische espressomachine, er is altijd een pakket dat bij u past. En u krijgt er 2 dubbelwandige glazen bij. Bestel online en profiteer van onze snelle levering. Geen verzendkosten!