Interview met winnaar Romereis

Winnaar Romereis

Pim Vankan uit Uden

Afgelopen zomer zette Koffievoordeel zijn klanten in het zonnetje. Er werd groots uitgepakt: Iedereen die een bestelling plaatste, maakte kans op een geheel verzorgde reis voor twee personen naar Rome. Een prachtige hoofdprijs. Bovendien werden er 25 exclusieve koffiepakketten verdeeld onder de bestellers van Koffievoordeel. Natuurlijk zijn we benieuwd wie de hoofdprijs heeft gewonnen. Wie ging er vandoor met de reis naar Rome? Laten we kennis maken met Pim Vankan, de gelukkige winnaar van de hoofdprijs.

Pim is 30 jaar en is pas getrouwd met Manon (31). Samen hebben ze een zoontje van 2 jaar oud, Vik. Pim woont in Uden en houdt van hardlopen, buiten de deur eten en gaat er graag op uit met zijn gezin. Hij is echt een gezelligheidsmens. Koffievoordeel sprak met hem en stelde hem een paar vragen.

 


Kort interview met Pim

Koffievoordeel: Pim, gefeliciteerd met het winnen van deze Romereis. Laten we bij het begin beginnen: Waarom heb je in augustus een bestelling gedaan bij Koffievoordeel?

Pim: Dankjewel! Ik bestel als trouwe klant altijd mijn koffiebonen bij Koffievoordeel.nl.

Koffievoordeel: Waarom bestel je altijd bij Koffievoordeel?

Pim: Ik vind dat Koffievoordeel een mooi assortiment heeft en het scheelt in prijs echt een hoop met reguliere verkoopkanalen.

Koffievoordeel: Fijn om te horen. Wat vind je ervan dat je de 5-daagse reis naar Rome hebt gewonnen?

Pim: Ja, echt super. Ik ben er echt ontzettend blij mee. Het wordt voor ons een soort van huwelijksreis, omdat we twee maanden geleden getrouwd zijn. We geloofden eerst niet dat wij gewonnen hadden. Het leek wel een grap.

Koffievoordeel: Wow, dat is leuk om te horen! Dus het komt geweldig uit. Wat zijn jullie verwachtingen van Rome?

Pim: We hebben er echt heel veel zin in. Natuurlijk hopen we op mooi weer, zodat we optimaal kunnen genieten van alles wat die mooie historische stad ons te bieden heeft.

Koffievoordeel: We gaan het tot slot natuurlijk nog even over koffie hebben. Welke koffie wordt er bij jullie thuis het meest gedronken?

Pim: Wij drinken thuis het meest koffie van het merk Australian. Ik drink altijd espresso en Manon drinkt graag gewone koffie of cappuccino.

Koffievoordeel: We vinden het leuk om kort kennis te maken met jullie. We gunnen jullie deze mooie prijs van harte en hopen dat jullie een geweldige reis naar Rome zullen beleven. Denk nog eens aan ons als jullie ergens in een Romeins barretje een lekker koffietje drinken. We hopen jullie natuurlijk graag weer terug te zien op onze site.
 

 

Pim over het winnen van de Romereis:

We zijn pas getrouwd. Het wordt voor ons een soort huwelijksreis. Echt super blij mee! ☺