Iperespresso

gratis melkopschuimer gratis melkopschuimer

 

Bent u op zoek naar een nieuwe stijlvolle koffiemachine die altijd de perfecte koffie maakt? Dit is het perfecte moment om over te stappen! Als u nu een Iperespresso koffiemachine bestelt, ontvangt u een melkopschuimer t.w.v. 79,- cadeau.

Hoe het werkt?

1. Bestel uw favoriete Iperespresso apparaat.
2. Mail uw factuur, NAW-gegevens en telefoonnummer naar verkoop@illy.nl o.v.v. Voorjaarsactie.
3. U ontvangt binnen 14 dagen uw melkopschuimer van illy.

illy Iperespresso capsules zijn alleen te gebruiken in een illy Iperespresso machine.

14 Artikel(en)

per pagina

14 Artikel(en)

per pagina

illy: vertrouwd door ervaring

illy biedt het beste wat de natuur te bieden heeft. De smaak van illy is altijd herkenbaar: een fluweelzachte sensatie en een vleugje zoet dat je meteen opmerkt. Een evenwichtige dialoog tussen zure en bittere tonen, bloemige en fruitige noten. Dit komt uiteindelijk allemaal samen in een zoete sensatie. Ook – en vooral – voor kenners die hun koffie zonder suiker drinken. De illy melange kenmerkt zich door de perfecte melange van negen verschillende soorten Arabica koffiebonen, geselecteerd door de beste plukkers ter wereld. Iedere variëteit voegt iets toe aan het eindresultaat. Het is juist de mix die de rijkdom en emotie geeft die geen enkele afzonderlijke Arabica kan bieden. De bewerking wordt gedaan via verschillende technologieën die bijdragen aan het behouden van zijn natuurlijke smaak. Door de bijna tachtig jaar ervaring weet illy exact waar de juiste bonen te vinden zijn.

Monoarabica's

De Monoarabica koffies van illy verdienen extra aandacht. Deze melanges zijn Single Origins uit verschillende delen van de wereld. Elk met een eigen, specifieke smaak. Koffie voor fijnproevers. Maak kennis met de unieke eigenschappen en smaken van Arabicasoorten uit diverse landen. Proef en probeer, en ga zo op reis naar allerlei koffielanden. Koffievoordeel biedt de Monoarabica Brazil, Colombia, Costa Rica, Ethiopia, Guatemala en India. Deze smaken hebben stuk voor stuk een eigen karakter en kracht. Probeer ze allemaal!

illy Iperespresso capsules

Iperespresso is een systeem dat door illy zelf ontwikkeld is. Dit systeem regelt de perfecte temperatuur, druk en tijd waardoor de koffie altijd op de juiste manier wordt gezet. De Iperespresso capsules van illy werden voorheen ook wel illy MIE capsules genoemd. MIE staat voor Metodo IperEspresso. Vandaar de huidige benaming Iperespresso.

Verpakking van Iperespresso cups

Naast het zoeken van de beste bonen en het ontwerpen van een exclusief espresso systeem, heeft illy nog een factor die bijdraagt aan het maken van de beste koffie. illy weet een perfect evenwicht te creëren tussen de natuurlijke koffie en de overheerlijke geuren van de gewassen koffie. Dankzij de luchtdichte illy cups en de druk die op de blikken van staat, blijft het aroma behouden en de koffie vers. Door de manier van verpakken, bent u dus verzekerd van altijd verse koffie. Hoewel het wellicht wat ongewoon is, kan de koffie na opening van het blik het beste in de koelkast worden bewaard.

Vanaf nu zijn er geen barista´s meer nodig voor het zetten van een overheerlijk kopje espresso. Je kunt het helemaal zelf door het gemak van de Iperespresso van illy. Koffievoordeel biedt je verschillende overheerlijke smaken voor een zeer gunstige prijs. Speciaal voor degenen die meerdere smaken willen proberen, hebben wij ook verschillende proef- en mixpakketten samengesteld. Word een thuisbarista met deze overheerlijke illy cups! Bij afname van 12 blikken vanaf €8,60 per blik. Koffievoordeel verkoopt het merk illy ook in bonen, gemalen en ESE servings. Dus wat voor koffieapparaat je thuis ook hebt, illy koffie kan altijd worden gedronken!