illy

illy illy

De kwaliteitskoffie van illy is nu extra voordelig. Je hebt nu al illy koffiebonen of gemalen espressokoffie vanaf 5,59 per blik!
De koffie van illy is volgens kenners de beste koffie die er is! Geniet van de illy blends die bestaan uit maar liefst 9 soorten Arabica uit de beste oogsten ter wereld. Elke keer een aangename verrassing. De melanges worden gekenmerkt door een evenwichtige samenstelling van de beste koffiebonen en de intense geuren die vrijkomen. De aroma’s blijven perfect behouden door de luchtdichte verpakking. Wij hebben de lekkerste illy koffie voor je geselecteerd. Kies je favoriete smaak en profiteer van gratis verzending, de laagste prijs en 100% proefgarantie.

 

42 Artikel(en)

per pagina

42 Artikel(en)

per pagina

Vele jaren ervaring in de koffie

illy biedt het beste wat de natuur in zich heeft. De bewerking van de koffiebonen wordt gedaan middels verschillende technologieën die bijdragen aan het behouden van de natuurlijke koffiesmaak. Door de bijna tachtig jaar ervaring weet illy exact waar de juiste bonen te vinden zijn. De Monoarabica-lijn is wat dat betreft uniek. Koffiebonen en Iperespresso cups gemaakt van één Arabicasoort uit één land. Koffievoordeel biedt de Monoarabica Brazil, Colombia, Costa Rica, Ethiopia, Guatemala en India. Deze smaken hebben stuk voor stuk een eigen karakter en sterkte. Probeer ze allemaal!

Verpakking van de illy cups

Naast het zoeken van de beste bonen en het ontwerpen van een exclusief espresso-systeem, heeft illy nog een factor die bijdraagt aan het maken van de beste koffie. illy weet een perfect evenwicht te creëren tussen de natuurlijke koffie en de overheerlijke geuren van de gewassen koffie. Dankzij de luchtdichte illy Iperespresso cups en de druk die op de blikken van staat, blijft het aroma behouden en de koffie vers. Door de manier van verpakken, ben je altijd verzekerd van verse koffie. Hoewel het wellicht wat ongewoon is, kan de koffie na opening van het blik het beste in de koelkast worden bewaard.

Thuisbarista met een illy machine

Vanaf nu zijn er geen Barista's meer nodig om een overheerlijk kopje Espresso te kunnen zetten. Je kunt het helemaal zelf dankzij het gemak van illy Iperespresso cups en de prachtige koffiemachines van illy. Wij hebben een mooi assortiment met verschillende machines voor elke prijscategorie. Natuurlijk voor alle smaken capsules. Wanneer je graag meerder smaken wilt proberen, hebben wij ook verschillende proef- en mixpakketten. Word nu een Barista in eigen keuken met de stijlvolle illy machines en de overheerlijke illy cups! Bij afname van 12 blikken betaal je maar €8,60 per blik. Interesse in een illy machine? Kijk dan op onze koffiemachinepagina.