illy

illy illy

 

Dit is de absolute prijsdoorbraak van 2017. De kwaliteitskoffie van illy nu extra voordelig. Nu slechts 5,59 per blikje koffiebonen of filterkoffie.
De ideale koffie is volgens kenners de koffie van illy! Met maar liefst 9 soorten Arabica uit de beste oogsten van drie verschillende continenten weet illy u altijd te verrassen. De melanges worden gekenmerkt door een evenwichtige samenstelling van natuurlijke geplukte koffiebonen en de intense geuren die vrijkomen. De aroma’s blijven perfect behouden door de luchtdichte verpakking. Wij hebben de lekkerste illy koffie voor u geselecteerd. Kies uw favoriete smaak en profiteer van gratis verzending.

Artikelen 1 tot 48 van 49 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 49 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vele jaren ervaring in de koffie

Illy biedt het beste van de natuur. De bewerking wordt gedaan middels verschillende technologieën die bijdragen aan het behouden van zijn natuurlijke smaak. Door de bijna tachtig jaar ervaring weet Illy exact waar de juiste bonen te vinden zijn. Kortgeleden is de Monoborica lijn onder de Illy cups verschenen met koffie uit verschillende delen van de wereld. Koffievoordeel biedt de Monoborica Brazil, Colombia, Costa Rica, Ethiopia, Guatemala en India. Deze smaken hebben stuk voor stuk een eigen karakter en sterkte. Probeer ze allemaal!

Verpakking van de Illy cups

Naast het zoeken van de beste bonen en het ontwerpen van een exclusief espresso systeem, heeft Illy nog een factor die bijdraagt aan het maken van de beste koffie. Illy weet een perfect evenwicht te creëren tussen de natuurlijke koffie en de overheerlijke geuren van de gewassen koffie. Dankzij de luchtdichte Illy cups en de druk die op de blikken van staat, blijft het aroma behouden en de koffie vers. Door de manier van verpakken, bent u dus verzekerd van altijd verse koffie. Hoewel het wellicht wat ongewoon is, kan de koffie na opening van het blik het beste in de koelkast worden bewaard.

Vanaf nu zijn er geen Barista´s meer nodig voor het zetten van een overheerlijk kopje Espresso. U kunt het helemaal zelf door het gemak van Illy cups en de Iperespresso. Koffievoordeel biedt u verschillende overheerlijke smaken voor een zeer gunstige prijs. Wanneer u graag meerder smaken wilt proberen, hebben wij ook verschillende proef- en mix pakketten. Wordt nu een Barista in eigen keuken met deze overheerlijke Illy cups! Bij afname van 12 blikken vanaf €8,60 per blik. Koffievoordeel verkoopt het merk Illy ook in bonen, gemalen en pods, dus wat voor koffieapparaat u thuis ook heeft, Illy koffie kan altijd worden gedronken!